Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLLE YAYA

Do prawda24!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ALLLE YAYA

Dlaczego najpierw kłócisz się z taka mala a pózniej się jej podlizujesz? dlaczego najpierw kłócisz sie z kciukiem a pozniej wchodzisz jej w tylek? powinnaś mieć ksywę nie prawda a lizodup :D

Gość ALLLE YAYA
ZGADZA SIĘ KTOŚ

A Ty , PRAWDA dodaj zdjęcia. I dadzą Ci , spokój. Oni tylko potrafią pisać , a w domu siedzi taki "Zgarbiony z poobgryzanymi paznokciami" Pulpecik , i katuje TIBIE.

naphozord mialam zdjecia spokoju nie bylo , nie mam zdjecia spokoju nie ma;D nie bede klopsom sie pokazywac bo w gorsze kompleksy wpadna , niech popatrza na mala ;D I polecza kompleksy jej kosztem;D bo nic innego nie potrafia kurwa nazwali mnie lizodupem no wiecie co bede paaaakac ;D HAHAHAHAHAHA

Gość trrrrrrrrrrrrrrr
DZIEWCZYNY WEZCIE TO JAKO KOMPLEMENT BO UCZEPILA SIE NAJLADNIEJSZYCH LASEK NA KAFE! SKIZTO, MALA, PRAWDA

Wiesz PRAWDA , masz rację. Też , nie chcę dodawać zdjęcia. Zrobią ze mnie największego kaszalota :).

TO jest , POLSKA :) , na takie chwilę lubię psiknąć się moim ulubionym zapachem. I od razu , weselej. Polecam !!!

No zaczekaj , właśnie czytam książkę podrywacza. "Pierwszy email ". Ależ Ty niecierpliwa !!!!