Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monicaBlank1111

w co sie ubrac na chrzest

Polecane posty

Gość monicaBlank1111

w kwietniu zostane mama chrzestna, wiadomo uroczystosc w kosciele i w domu i tak sie zastanawiam w co sie ubrac. Figure mam raczej normalna, nosze rozmiar 38, 29 lat, nie chcialabym sie ubierac bardzo powaznie jednak chcialabym byc elegencka. Macie jakies pomysly sukienek? Nie wiem na co sie zdecydowac, spodnie i marynarka czy sukienka, osobiscie wolalabym ta druga opcje. Poradzcie cos dziewczyny

Gość załóż miniówę tyle żeby Ci
dupę zakryła, bluzkę do pępka i kalosze:) Będziesz miss chrzcin.

Gość monicaBlank1111
nie chce byc miss!!!! chce wygladac stosownie do sytuacji

Gość .dojrzała.
do kościoła w spodniach raczej nie jako matka chrzestna . Sukienka będzie odpowiedniejsza

Gość monicaBlank1111
w czarnej to chyba nie wypada co? czerwona tez odpada wiec moze cos w kolorze szarosci, bezu?

Gość madzikaaaa
może być, ładna sukienka. ubierz się tak, żeby było wygodnie i ładnie. może to być spódnica + bluzka, może sukienka (np. podobna do tej na zdjęciach). zależy ile masz lat. a czemu czerwień odpada?

Gość biale spodnie
biala koszulka biale skarpetki

Gość monicaBlank1111
czerwona odpada - tak mi sie wydaje, ze nie wypada w czerwonej isc :)

Dlaczego czarna i czerwona odpada? Syn miał w zeszłym roku komunię i byłam w czerwonej sukni. :) Wystarczy, ze ubierzesz sie elegancko i juz będziesz się wyróżniać na tle innych. Widziałam juz chrzestną w dzinsach i gołym brzuchem oraz w białej sukni z gołymi plecami pod która miała czarne stringi. :D

Moim zdanie masz tutaj całkowitą dowolność i spódnica i sukienka i eleganckie spodnie będą ok. Jak dla mnie odpadają duże dekolty i długości mini. Ja byłam chrzestną w październiku i miałam różową spódnicę do kolan, białą bluzkę z kołnierzykiem i długim rękawem i na to fioletowy sweterek. Oba kolory może nie pastelowe ale jasne.

Gość nestea.....
ja w tamtym roku w czerwcu miałam rozowo- biała sukienke, taka prosta do kolan i do tego biały żakiet. ale w kosciele tez widzialam dziewczyny w eleganckich spodniach i tez wygladaly dobrze.