Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagoompictures

Ciąża + miesiączka ?

Polecane posty

Gość sagoompictures

Hej ! Mam problem. Boje sie ,ze jestem w ciazy tak dosc irracjonalnie bo seks z prezerwatywa , wszystko bezpieczbie no ale moglo sie zdarzyc i tak no... Bylo to 27 grudnia i okres spoznil mi sie 2 dni zrobilam w miedzyczasie 3 testy w tym jeden laboratoryjny ale wynik negatywny - martwie sie ,ze za wczesnie je zrobilam w dodatku ostatnio wyczułam na końcu pochwy taka mala kuleczke - podczas okresu. Boje sie ,ze to to dziecko a czytalam ,ze krwawieniw wystepuja w ciazy a moje jest jakies dziwne . Duzo w nim oprocz krwi takiego sluzu wiecie co to ? Czy moge byc w ciazy ? Innych objawow nie mam z no moze bolace piersi. Pomozcie !

Gość ekler22
po 1 uspokój sie po 2 jezeli zrobilas test z krwi w dniu spodziewanej miesiaczki to wynik był wiarygodny. miesiaczka moze wystapic podczas ciazy ale wtedy nie jest miesiaczka tylkod elikatnym plamieniem.

Gość a ta kuleczka
to szyjka macicy, jest tam zawsze tylko zmienia położenie i twardość w zalezności od tego jaki dzień cyklu

"wyczułam na końcu pochwy taka mala kuleczke - podczas okresu. Boje sie ,ze to to dziecko" Nie wierzę! :o

Gość Pomysłłowa
Perwersjo.. No akurat tym zdaniem załozycielka tematu się nie popisała :D Masakra... Ta gulka na szyjce macicy to zapewne zatkany gruczołek śluzowy, którym nie należy się martwić. Dziecko!! Poczytaj może GDZIE się dziecko tworzy i nie twórz bzdur.

Gość malasareneczka88
no nie "kuleczka" mnie zabila :P