Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japiitolecojest

nie mam pojecia, o czym, ale kto pogada?!

Polecane posty

Gość japiitolecojest

jak w tytule:o:) albo dajcie chociaz jakis kawal czy cos, hahaha, no cokolwiek:):)

Gość japiitolecojest
tak na zachete, moze kogos to zainteresuje - rzucilam palenie 2 tygodnie temu...:) und zamierzam sie zdrowo odzywiac teraz:) ktos cos na ten temat? badz inny?:)

Ja się odchudzam,zainwestowałam w skakankę,ciężarki i dobrą diete.Zapał do ćwiczeń mam ogromny tym bardziej że 4 kg juz za mna i jestem zadowola. Czuje się lepiej.Chciałabym tez palenie rzucic ale cholernie boję się że utyję,a plasty nikotynowe mam i zalegają w szafce ;-)

Gość Testo
Nympho Za dużo Borgore ;x

Gość japiitolecojest
ale jestes zajebista. ekstra, sa osoby, ktore nigdy tego nie robily. nic ciekawego nie wnioslas, spadaj:)

Gość kultury cię wilki uczyły
autorko? dla niej to pewnie bardzo ważne

Gość japiitolecojest
ammarie, nie utyjesz, jesli bedziesz sie dobrze odzywiac i choc troche ruszac! warzywa i owoce to podstawa zdrowia, a co do palenia to POLECAM! wspaniale uczucie - ja nei pale 2 tygodnie, a juz widze efekty:) moge wam wymienic:)

kurcze wiesz ze bardzo bym chciałą a ile się zaoszczędzi :-) odżywiam sie dobrze i ćwicze jednak i tak podświadomie boje się że utyję. Tym bardziej że teraz mój facet wyjechał na 2 tyg i pale za dwoje,chce mu zrobic niespodzianke i te pare kilo po swietach zrzucic. Sorry za brak polskich znakow ale padam juz na twarz ;p

Borgie mnie tylko jeszcze bardziej nakręca :D faceta mi brak :( dlaczego on musi mieszkać 40 minut drogi ode mnie :( jutro mu nie dam spokoju :classic_cool:

Nympho Twoje zycie erotyczne mnie nie interesuje i badz laskawa przeniesc sie na inny topik lub portal ;-)

Gość japiitolecojest
to ja nie wiem, co mam Ci powiedziec. generalnie kazdemu polecam rzucic, bo to jest straszne proste i przyjemne, jesli jest sie juz kilka dni w 'poscie' i pozniej idzie z gorki:) ja myslalam, ze nie dam rady, a te 2 tygodnie minely jak 2 dni, nie chce mi sie wiecej pisac,bo spiaca jestem, spadam juz. w kazdym razie kazdej osobie, ktora chce rzucic palenie i sie waha, to chcialam powiedziec, ze sie da i polecam, bo to tak na prawde jest proste i jest lepiej, gdy nie ma tego smrodu:) lece spac, czesc:)

Gość zdzisław, 63 lata
kobiety które palą są są dla nas facetów aseksualne:(