Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie też przeraża to dla

Czy dla Was też zwierzęta są ważniejsze niż ludzie?

Polecane posty

o tusku i paliwie po niemal 6 zł za litr to już w ogole szkoda nawet mówić :o jakbym miała wybór uratować cały rząd czy schronisko albo choćby jednego pieska wybrałabym Pieska ;)

Gość gość
Psu jestem w stanie pomuc czlowiekowi nigdy mogac zabicz czlowieka wiedzac na 100 % ze mi to ujdze na such zrobil bym to niezastanowiajac sie ani sekundy Psu tego nigdy bym niezrobil

Gość Karolina e Animalium
Według mnie ludzie powinni być ważniejsi od zwierząt, ale to nie oznacza, że zwierzęta powinno się źle traktować. Przykładowo - jeśli miałabym poważnie chorą mamę i psa to w pierwszej kolejności finansowo pomogłabym mamie. Jednak robiłabym wszystko, aby pomóc zarówno człowiekowi jak i zwierzęciu. www.e-animalium.pl

Gość gość
Przecież ludzie to tez zwierzęta- gorsze, bo wydaje im się, że stoją ponad prawem, że mogą zadawać cierpienie, ból, śmierć; chcą być bogiem, a są śmieciem tej planety. Należy realizować plan depopulacji, bo człowiek to nic dobrego, Dodatkowo czarni to porażka- afrykańska wioska pomoże sobie sama, gdy zaczną sami kopa studnie, orać pole, siać zboże, zbierać...a nie tylko płodzić kolejne murzyniątka, które bedą zdolne tylko do rozmnażania, a do pracy to nie. WOLĘ POMAGAĆ ZWIERZĘTOM- WSZYSTKIM, a zwierze zwane człowiekiem samo sobie sterem, okrętem, żeglarzem...

Gość gość
Człowiek to samo zło, egoiści, myśliwi to psychole i mordercy...jeszcze coś na obronę tego gatunku, bez którego Matka Ziemia byłaby szczęśliwsza??

Gość Niezły gość
Człowiek-tworzy kulturę, sztukę, myśli absrakcyjnie, buduje cywilizacje, odkrywa prawa fizyki, wszechświat. Zwierzęta-celem ich życia jest jedzenie, rozmnażanie się, czyli po prostu przetrwanie. Jeśli chcecie być na równi ze zwierzętami, droga wolna, ale człowiek jako gatunek jest stopień wyżej od zwierzęcia