Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie to

mój chłopak sie okalecza :(

Polecane posty

Gość boli mnie to

jestesmy razem parę miesięcy a zrobił to 3 razy, jak sie zdenerwuje, jest smutny, coś przeżywa to przypala się papierosem a ostatnio po awanturze w domu specjalnie się zranił nożem :( Przeraziło mnie to, nie wiem co robić. On jest taki wrażliwy, chowa to w sobie żeby mnie nie martwić ale wychodzi gorzej, bo widzę jak coś go męczy :(

brak mu akceptacji samego siebie, w ten sposob kaze sam siebie , jako osobe niepelnowartosciowa, ulomna . Nie kocha siebie -niestety :-( Dobrze ktos wyzej mowi -wybierzcie sie na wizyte do psychiatry . Potem moze terapia dluzsza?

Gość tryumfliczka
zaniepokojona możesz być dopiero jak bedzie chcial sobie uciąć wacka

Gość Kamil Wojtyla
Czy ty masz jeszcze godność i dusze czlowieka? ....

komentarz powyzej jest zalosny ( w zamysle mialbyc pewnie byc taki cool? ) Kolezanko -jest ogromny problem , ani on sam , ani Ty nie rozwiazecie go sami . Udajcie sie po porade do specjalisty. Nie oczekuj rowniez natychmiastowych rezultatow. Na jego zachowania moze miec wplyw cale dziecinstwo i dom, w ktorym wyrastal. Madra jestes dziewczyna , ze chcesz pomoc i szukasz wsparcia .

Gość Zinnka
Koniecznie wizyta u psychiatry! To zbyt powazna sprawa, aby nic z tym nie robic. Chcesz mu pomoc - to zapisz go do lekarza i badz przy nim. gdyby nie chcial - uciekaj od niego poki czas.