Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryko

Gadu Gadu - niewidoczny opis eks

Polecane posty

Gość eryko

Mam pytanie. Rozstalem sie ze swoja dziewczyna i na GG ona ma opis, którego ja nie widze, nawet jesli ona jest dostepna lub nie. Jest tylko taki krzyzyk do rozwiniecia i jesli na niego klikne to jest mozliwosc skomentowania opisu. A ja niestety nie widze tego opisu. Mam wiec pytanie. Czy ona mnie zablokowala czy co ?? Help

Gość eryko
z Poznania a co?

Gość eryko
ide umyć pupe

Gość djsdsdsdhgtdb
najwidocznie usuneła cie z listy znajomych i ma w ustawieniach-POKAZU OPIS TYLKO ZNAJOMYM a ze ty nie jestes w jej kontaktach opisu nie widzisz

Gość mlody war
Ja w niedziele rano w kościele zobaczyłem moją byłą nauczycielkę. Była w białej, lekko prześwitującej sukience, a pod spodem dość wyraźnie było widać białe stringi. Myśląc o tej nauczycielce waliłem już setki razy, więc fiut od razu stanął mi na baczność. Zrobiłem jej pare zdjęć tyłeczka i wrzucam wam je tutaj, też macie na nią ochotę? http://wsad.it/gosc/biologiczka

Gość eryko
hehe, dzieki, a gdzie jest ta opcja "tylko dla znajomych" ?

Gość eryko
ok, znalazlem ta opcje "pokaz status tylko znajomym". ale chyba gdyby mnie usunela z listy kontaktow to bym tez nie widzial czy jest dostepna czy nie ?

Gość djsdsdsdhgtdb
no wlasnie ten status to jest to przeceiz masz dostpeny z opisem, zaraz wracam z opisem to jest status a to ze widzisz czy ona jest dostepna to nei znaczy ze cie nei usunela moze cie nei miec a ty ją widzisz

Gość eryko
dziwne, ale jak widzę jej gg z nr gg, ktorego ona nie zna (z mojego drugiego profilu) to nie widać juz tego plusika. co jest grane ?

Gość korzystam z gg 7.7 i jest git
;)