Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danoooo

Które kolczyki Jej kupic????

Polecane posty

Gość danoooo

Witam Chce kupić mojej dziewczynie na urodziny kolczyki... kształt twarzy-"prostokątna", włosy blond do ramion-codziennie prostuje. Ze względu na niebieski kolor oczu przypadły mi do gustu te: http://allegro.pl/szafiry-i-diamenty-biale-14 k-1741ws-verona-i2043168592.html bądź te http://allegro.pl/6-diamentow-0-018ct-infinit y-70017edw-i2029695396.html proszę o Wasza pomoc, z góry dziękuje.

Gość tonacy statek
po co piszesz ze ma kwadratowy łeb? :O

Gość warkot
takie zeby pasowaly do ksztaltu jej warg sromowych

Gość mi sie podobaja obydwie pary
ja bym wybrala dla mnie te niebieskie ale dla dziewczyny z prostokatna twarza pasuja der drugie:-) tonacy statek, znasz roznice miedzy prostokatem a kwadratem?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak szczerze to mi sie z tych żadne nie podobaja , ale jakby z tych dwóch wybierac to te pierwsze sa ładniejsze

Gość krakuska ;)
pierwsze są ładne

Gość danoooo
Jestem tu nowy, po odpowiedziach widać tu sporo zakompleksionych ludzi;/ po tych wpisach ciężko będzie mi zaliczyć Ich do człowieczeństwa. Całe szczęście dla was idioci/tki ((pomijając tych co normalnie odpowiedzieli)), ze to nie rzeczywistość. Nikt nie będzie obrażał mojej kobiety:(

Gość tonacy statek....
sam jestes glupi skoro piszesz jaki ma ksztalt geby, co to ma do rzeczy

Gość mi sie podobaja obydwie pary
tonacy statek wez wypierdalaj bo juz na innych tematach ublizasz innym ludziom dzieciaku durny 😠 ksztalt twarzy wlasnie ma bardzo duzo do rzeczy!!! chlopak prawidlowo sie kolorem oczu i ksztaltem twarzy kieruje i w dodatku nawet ma dobry gust. a ty idz dziecko do lekcji.

Gość danoooo
do "tonacy statek....": Nie masz zielonego pojęcia w temacie to po co się wypowiadasz? Toniesz dziwna istoto jak Costa Concordia, kapitan twego mózgu(z tym czy go wg. posiadasz można śmiało polemizować) opuścił statek zaraz po tym jak spadłeś/aś w szpitalu uderzając głową o podłogę.

Gość danoooo
"ubudubu": 3 pierwsze przez Ciebie podane odpadają, w grę wchodzi tylko i wyłącznie białe złoto:) dziękuje za pomoc