Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewertrtrtrt

TO NIESAMOWITE JAK ZMIENIŁA SIE MOJA TWARZ

Polecane posty

Gość wewertrtrtrt

wczoraj doszłam do wniosku ze musze coś zmienic i diamatralnie zmieniłam kształt brwi przedtem miałam długie dość gęste z wyraźnie zaznaczonymi łukami ludzie często mi mówili że wyglądam egzotycznie jestem podobna do ewy mendez teraz sa proste końcami zwrócone ku górze mój facet był w szoku ja też jestem to niesamowite jak zmiana jednego detalu zmienia całkowicie wygląd mój facet prawie padł jak mnie zobaczył powiedział że przypominam mirande kerr

Kształ brwi jest bardzo ważny, niekiedy potrafi człowieka strasznie oszpecic.

Gość aaaassddfddsaass
też kiedys eksperymentowałam z moimi wypróbowałam kilka opcji chyba najlepiej mi w prostych za każdym razem inaczej wyglądałam teraz chyba jest dobrze

qurwa powraca - dziw to bierze że już nawet w psychiatryku mają internet nędzny psi kłaku

Gość wehkuwefkwe
ej popatrzcie na szóstą laskę od góry z mojego linka ....eheheheh to są brwi:P

Gość aaaassddfddsaass
wehekuewe chyba każdy człowiek jest inny ty pokazujesz zdjęcie jakiegoś rudego paszczaka ktremu nic nie pomoże i akurat te brwi jej nie pasują lepiej spójrz na zdjęcia mirandy kerr adriany limy czy iriny shayk bo o takich brwiach pisze autorka sama chciałabys tak wyglądać żal ci dupe ściska pewnie sama ohydnie wyglądasz

Gość wehkuwefkwe
No jestem obrzydliwa, gruba stara, pryszczata, żal mi dupe ściska, ale mam brwi porządne przynajmniej.

Gość wehkuwefkwe
"czego tu nie rozumiecie szmaty?jesteście debilami albo cos? chyba napisała że miała z wyraźnymi łukami a teraz ma proste bez łuków a ich końce są zwrócone ku górze trzeba być zdałnioną szmata i debilką żeby nie zrozumiec tak prostego sformułowania dziw bierze że prostaczki bez szkoły maja dostęp do kompa" Odezwała się normalna.

Gość poiuytrew
to niesamowite że na temat odpowiedział sensownie tylko właśnie facet może gdyby autorka napisała tylko że zmiana brwi zmieniła jej wygląd temat miałby szanse na rozwinięcie błędem było że napisała że przed wyglądała jak ewa mendez a po jak miranda kerr oczywiście zawistne i zazdrosne kobiety kafe pewnie strasznie zakompleksione do głów wbiły tylko to że musi być to piękna dziewczyna zaczeły pisać nie na temat cytując słowa autorki umieszczając zdjęcia z pokazów a wiadomo ze nikt taich karykaturalnych brwi nie nosi na codzień całkiem rozumiem osobe piszącą jako qurwa powraca moze ją za bardzo poniosło i mogła nie używać takich słów bo przegieła mimo to ma całkowitą racje jak czytam to co wypisóją wredne babsztyle zazdrosne zawistne zakompleksione sam mam ochote takim zajebać w ryj

Gość poiuytrew
a najlepsze jest gdy faceci maja ocenić zdjęcia kobiet oczywiście zbierze sie cała chmara wiedzm które zjada laski od góry do dołu choć gówno wiedzą i nie znaja sie wogóle i nie wiem po co to wszystko oceniaja i komentują