Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skiti

Lepszy sex w ciazy

Polecane posty

Odkad jestem w ciazy mam silniejsze orgazmy. Widze ze moja pochwa jest pulchniejsza, bardziej ukrwiona, wiec to pewnie dlatego. Czy taki stan rzeczy pozostanie rowniez po ciazy? nie ukrywam ze milo by bylo :)))

Gość mamama27
zmartwie cie - ja w ciąży tez tak miałam - libido i sex rewelacja a po porodzie tragedia - a dodam że miałam cc - libido zero - rzuciłam tabletki anty po 2 opakowaniach bo myślałam że od tego ale niewróciło - faszeruje się jakimiś suplementami ziołowymi na wzmocnienie libido a i tak jest kiepsko - jestem zmęczona i wogóle mi nie w głowie cokolwiek seksualnego - i zrobił sie z tego małżeński problem bo mąż mnie dotyka a ja się oganiam i wymiguje - i z tego co czytałam dużo kobiet tak ma

Gość mamama27
ps. i uważaj - od 32 - 34 tc do 38 tc zero seksu - bo to może wywołać skurcze itd - ja się raz skusiłam i przypuszczam że od tego skończylo się rozwarciem w 36 tc i na dodatek synek ułożony pośladkowo - i w 37 tc miałam cc

Pod koniec ciąży można uprawiać seks- jak lekarz nie zabroni to nie ma problemu. Dla mnie ciąża to tez czas wzrostu libido. A ja mam talent do ciąż zagrożonych. Więc o jest dopiero ból:(

Gość mireczkaa
a ja Cię pocieszę :) Po ciąży mam dużo lepszy seks, częściej orgazmy i większe libido. Zaraz po porodzie to wiadomo, że człwoiek zmęczony, karmi piersią więc seks to ostatnia rzecz o jakiej się myśłi:) Ale potem moze być super:)