kujonka 0 Napisano Styczeń 19, 2012 Może teraz się uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juzka kluska 0 Napisano Styczeń 19, 2012 mam nadzieje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 19, 2012 hahaha niepokonana:D moze Ciebie bardziej lubia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 19, 2012 juzka daj na wszelki jakis namiar do siebie, maila czy cokolwiek :D jakby ktos znow połasił sie nas skasowac;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 19, 2012 aaaa co do tego Twojego pytania o twister...na ktore nikt Ci nie odpowiedział... mysle ze jest ok... ja mam taki z cala maszyneria i po wolu go dewastuje :D juz linke urwalam ale sam w sobie fajna sprawa...:)) ja od dzis sie mobilizuje znow do cwiczen..a @ sie zblizaaaaaa :((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kujonka 0 Napisano Styczeń 19, 2012 Juzka ja mam najzwyklejszy twister z linkami z allegro. Fajnie sie na tym cwiczy, Skonczy mi sie okres i pogodze sie z nim cos czuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 19, 2012 no ja juz mam bez linek ale tez sie spoko na nim kreci:D tylko musze śrubkę dokręcic bo juz troche mi lata :D hehe.. nie wiem czy nie zmienic stylu tzn..nie wstawac o 6tej zeby sobie pocwiczyc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kujonka 0 Napisano Styczeń 19, 2012 No ale z tego co pamietam , to Ty masz jakis taki 'kombajn', bo chyba ma kilka funkcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 19, 2012 no kombajn :D ale juz ma mniej funkcji:P tzn niektorych rzeczy nei da sie zrobic o jednej lince..a drugiej nie udalo mi sie naprawic bo jest plastik z ktorym nic sie nie da zrobic:D wczesniej sobie twistowalam z linkami - teraz bez... hustalam sie z linkami- teraz bez..(uwazam tylko zeby na ryj nie poleciec):) no i robilam takie rozciagajace i tego juz nie dam rady o jednej lince:D hehe a linki w stepperze sa inne niestety wiec ich nie da sie wmontowac:) ale no i tak wiele jeszcze z tym kombajnem da sie wymłucic:)))) (juz raz polecialam na plery jak dlugaaaaaa:D bo sobie wskakiwalam i zeskakiwalam na podest z tej maszyny i nagle ŁUBU DU BU :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Hej hoo :) posprzatam i wracam do Was na kawe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 poumierałyście?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kujonka 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Jestem witam hej ho! Ale dzisiaj zabiegana, masakra. Mleka nie mamm wiec kawy nie pije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 jatez dzisiaj mam ukrecenie glowy :D ale teraz troche spokoju :))) a jutro pewnie tez zabieganie bo juz mam pomysly kulinarne to wiadomo - pol dnia zejdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka89 Napisano Styczeń 20, 2012 Mogę tutaj dołączyć? Moja dieta to 1 dzień kefir w dowolnych ilościach 2 dzień 1 kg startej marchewki w dowolnych ilościach 3 dzień 1 kg białego sera 4 dzień 1 kg piersi z kurczaka gotowanej 5 dzień 1 kg warzyw ( jak kto lubi) kolejne 3 dni to dieta bananowa ś 1/2 banana + jogurt naturany + 3 łyżki otrab i to jemy na sniadanie obiad i kolacje na przekaski male jablka Takim oto sposobem mam zamiar zrzucic ok 6 kg a póżniej już tylko baardzo zdrowe zywienie . Dodam że codziennie jezdze na rowerku stacjonarnym 45 minut i pije herbatki wspomagajace odchudzanie i baaardzo dużo wody waga startowa 65,5 wzrost 173 cm Razem się uda mój cel to 58 kg które utrzymam poprzez zdrową dietę i ruch ...mam nadzieję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 hej Marzenka :) tez mam 173 cm, ale moja waga sie huśta od 58 do 61- i czekam az sie ustabilizuje :D mi najbardziej by pasowalo 55 ale wystarcza mi ze nie wskakuje 62 :):) To Ty jednym slowem bedziesz miala jednokolorowe kupy:P:) hehehe :) oo banany mmmmm;:D:D:D ale pozostalych dni wspolczuje- chociaz marchewka pycha;)))) ja nie stosuje diet..po prostu sie ruszam i nie jem sniadan (od ok pol roku... i jakos nie wzbudza we mnie to apetytu zabojczego):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka89 Napisano Styczeń 20, 2012 heheh jednokolorowe kupy :D:D :) mam nadzieję ,że jakiekolwiek będą :D - nie nożartuję :) jak czujesz się w tej wadze bo ja o niej marzę już od jakiegoś czasu i nici tylko ,że mam typ gruszki i jakoś średnio udaje mi się chudnięcie z dolnych partii :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 marzenka zalezy kiedy jak widze 58 to ok a jak 61 to mniej;d ale ogolnie czuje sie swietnie czy tak czy tak;) bo u mnie to sie tak rozklada ze i tak wszyscy twierdza ze jestem chuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 co do dolnych partii - posiadanie tyłka nie jest złe :D a co do ud..jak chcesz je wyszczuplic- to polecam masaz banka chinska;) wygladza, wyszczupla i jak masz celulit to go niweluje;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka89 Napisano Styczeń 20, 2012 właśnie zamówiłam na allegro gumowe bańki chinskie przyjdae zapewne w pon albo wtorek wiec opowiem o odczuciu :) na uda probowalam juz wszystkiego moze to pomoze:):) w polaczeniu z rowerkiem i kremami antycellulitowymi :):) ale bym była szczęśliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 marzenka przy bankach musisz ambitnie byc systematyczna... kup sobie jakis olejek nawet dla dzieci bo wtedy sie lepiej slizgaja;d no i dobierzesz sobie taka co Ci nia bedzie sie wygodnie masowalo;D ja po kilku dniach widzialam efekt:))) musisz miec dobrze naoliwiona skore bo i naczej to bedzie bolalo:)) ja lece na obiad :)) napisze jak zjem:D ja teraz bede miala @ ale po @ ambitnie podejde do tematu ze stepperem:) no i tak jak mowie- banki daja efekt ;] ja czasem masuje tez masazerem takim z rossmana z kolcami :) no i... mam mega ostra gabke do kąpieli - taka gąbka + peeling gruboziarnisty tez dobra sprawa na celulit i rozstepy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka89 Napisano Styczeń 20, 2012 to dobrze sie sklada bo uzywam oliwki johnson dla dzieci na codzien tej w zelu wiec krem juz mam a banki przyjda we wtorek wiec od wtorku osro sie biore do sprawy :):):) co do gabki i masazera tez uzywam ale dla mnie tj bardzo bolesne i ciezko znosze ten rytulal i efekt tez znikomy ... czas na banki !! :d dziekuje za rady i smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 20, 2012 juz pojedzone))) ojjj dziwie Ci sie troche bo ja uwielbiam takie ostre szorowanie :D moja "łagodna" strona gąbki jest taka jak ostra w innych...a ostra..to uhuhu piekiełko ale lubie :) i po takim szorowaniu krem sie lepiej wchłania;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka89 Napisano Styczeń 21, 2012 Hej wszystkim na wadze 64,5 ale co z tego jak wszystko inne idzie nie tak spałam 1 godzine i życie obsuwa mi się coraz szybciej.....ehh Powodzenia i miłęgo dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Hej hooo dziewoje:D) ja dzis 59,4 ;] Łoo marzenka- co sie dzieje? czemu tylko tyle spalas???? Ja posprzatalam i ide porządzić w kuchni :) bo chce piec rogaliki z marmolada i na obiad tortille:D jak sie obrobie to wpadne tu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka89 Napisano Styczeń 21, 2012 sprawy sercowe ,,,cos sie konczy zeby cos innego musialo sie zaczac.." ale jakos nie dociera to do mnie...ciężko na tej marchewce dzisiaj ale dobrzez e jestem w pracy to dam rade muszę wrócę do domku to sobie natrę wiecej bo dzisiaj mialam tylko 3 na rano i utarlam do pracy wszystkie i juz mi sie skonczyly ...ale teraz moja motywacja jest jeszcze wieksza moj byly narzeczony ma juz nowa "kolezanke" i chce pokazac i jemu i sobie ze jestem atrakcyjna kobieta wiec nie chodzi tylko o wage ale o cala siebie chce zadbac i poczuc sie atrakcyjnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 21, 2012 marzenka - i bardzo dobrze zrobisz! pokaż dziadowi!!! :))))) ja wpadlam na chwile- ale juz lece robic nastepne jedzenie bo znajomi zaraz wpadna:) napisze jutro. 3majcie sie cieplo:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwervm Napisano Styczeń 21, 2012 jaka tu dieta jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 22, 2012 tu nie ma diety, kazdy zywi sie jak uważa;p zyjecie kobitki??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Styczeń 23, 2012 wróciłam:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiemdziesiąt siedem 0 Napisano Styczeń 23, 2012 halo halo poniedzialek:P wstawac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach