Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

candle123

Zimowe buty

Polecane posty

Po raz trzeci tej zimy muszę kupić sobie nowe buty, poprzednie nadają się do wyrzucenia. Postanowiłam tym razem kupić solidne, ciepłe, skórzane buty, żeby nie rozpadły się po jednym sezonie. Jaki sklep polecacie? Czy buty w sieciówkach są złej jakości? A jak to jest z firmami typu ryłko, gino rossi? Czy kupując tam mam gwarancję dobrej jakości czy płacę tylko za markę? Proszę o pomoc.

Gość olga.w
sportowe czy raczej eleganckie . Polecam ecco jaki sportowe i eleganckie mam jedne i drugie buty po każdej zimie jak nowe a mam jedne z nich już 3 rok,polecam buty firmy Timbarland również mam tej firmy kozaki skórzane w tym roku też kupiłam synowi zimowe tej firmy bo są naprawdę ok ,gino rosi to mój mąż kupował ma mokasyny takie na co dzień i buty wciąż całe po dwóch lub trzech wiosnach i do garnituru ma też tej firmy jeszcze Wojas to bardzo porządna firma buty jak najbardziej ok wytrzymałe polecam śmiało.

Jak ktoś szuka porządnych butów to w klubie zakupowych Stilago widziałam duże zniżki teraz na Scholl'a. Tam są 3-5 dniowe kampanie sprzedażowe więc warto się pośpieszyć ;)

Gość prosta dziewucha
teraz sa mega wyprzedaze w VENEZIA - powinnas cos znalezc. szerokim lukiem omijaj HD Heavy duty

Gość pinky20
ja mam buty Adidas Adisnow i sa idealne.Moje dziecko tez ma takie i ani razu mu nie przesiakly ani nic a no i sa bardzo cieplutkie:)

Gość Pani Dż...
ja kupuje w Venazia, Prima Moda, Kazar sa dobrej jakosci, troche tansze Rylko

Jeżeli chcesz kupić buty bardzo dobre jakościowo, to w klubie zakupowym stilago.pl znajdziesz właśnie takie. Do tego są tam na nie spore promocje, także na pewno nie wydasz na ten cel za dużo pieniędzy.

Gość BabyGifts.pl
Warto pomyśleć także o zimowych butach dla swojego dziecka,w końcu zdrowie i wygoda maluszka są najważniejsze. Szeroki wybór znajdziecie u nas www.BabyGIfts.pl

Gość glarakas
A można znaleźć jeszcze taniej. Ja za kozaki płacę średnio 100 złotych, max 120, a chyba minimalna cena to 50 złotych, ale to na ostatnich wyprzedażach. Generalnie - staram się nie przesadzać z tego typu wydatkami - przede wszystkim rozsądek ;-)

Gość nhuytgvki
kukas po co ten link wstawiles? dziewczyna chce buty skorzane a ty proponujesz z eko skory....

Gość kukas
Faktycznie - ale eko skórę również warto brać pod uwagę. Cena niższa, a wcale nie jest powiedziane, że przetrwają krócej. Może być nawet dokładnie odwrotnie - przetrwają dłużej. Absolutnie nie ma co do tego żadnej reguły.

Ja często kupuje w CCC mój mąż też lub zagranicą, zależy jakie chcesz kupić.