Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

missdood

Zaburzenia w miesiączkowaniu i obrzmiałe piersi

Polecane posty

Witam, Od tego cyklu coś mi się pochrzaniło z gospodarką hormonalą: najpierw zamiast normalnego okresu miałam zaledwie plamienia, teraz, już od trzech tygodni bolą mnie piersi, zrobiły się obrzmiałe i jakby większe. Ciążę wykluczyłam (test). Czy ktoś miał coś takiego i mógłby mi doradzić, jakie badania przeprowadzić? Dzięki.

Gość jamaica21
Ja bym jednak doradziła powturzenie testu. A Jeśli to nie ciąża to wybierz się do ginia on powie co zrobić i przeprowadzi odpowiednie badania.

Gość ekler22
tez bym doradzila test najlepiej z krwi

Ale ten test przeprowadzilam w trecim dniu "miesiaczki", wiec raczej niemozliwe, zeby cos sie zmianilo od tej pory. Moze to jakies zapalenie jajnikow? Dzieki za rady, dziewczyny, tak czy siak powtorze test.

Gość Jamaica21
Czasami może być za mało chormonu HCG zeby już wykazał z tymi testami różnie bywa... A ja teraz czekam na okres spóźnia mi się dopiero dwa dni ... Tak bardzo chciałabym żeby to była ciąża ... że boje się iść do apteki i kupić test ... :)

Gość Jamaica21
Nic się nie dzieje :) Dziękuje. A Tyyy chciałabyś mieć dziecko ??:) Czy raczej liczysz na to że to może jednak np. hormony ? :P

Nie staram sie jakos specjalnie o dziecko, ale tez nie chcialabym, azeby to byly zaburzenia hormonalne. Obawiam sie jednak, ze to konsekwencja zapalenia jajnikow :( Reasumujac, wolalabym ciaze (mam juz swoje lata ;))

Gość Jamaica21
OOO no to super :) My sie staramy już pare cykli jakieś 9 może ale jakoś jeszcze się nie udało :( No nie stety... wiec teraz może jakaś szansa jest ... Bo okresu nadal nie mam :)

Gość week of view
jezeli hormony to prolaktyne sprawdz

Gość pelaska sks
też tak mam, imam niedoczynność tarczycy

Dzien dobry wszystkim, dzis rano powtórzyłam test i wyszedł pozytywny. Już w ogóle nic z tego nie dziamię, nie rozumiem, jak tydzień temu mogłam mieć okres i negatywny wynik testu, a tu nagle pozytywny. Szukam wiadomości o testach "fałszywie pozytywnych", jeżeli ktoś miał takie przypadki, bardzo proszę o komentarz. Wiem już, że może mieć to związek z tarczycą. W poniedziałem idę do lekarza.

Gość wwwwooooolf
najlepiej uzbroj sie w cierpiwosc i udaj sie do lekarza