Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswaska

rekrutacja do UM ...

Polecane posty

Gość aswaska

mam za pare h test w Urzedzie Miasta i zastanawiam sie coraz bardziej czy to mas sens. Wczoraj babka mi zadzwonila, zeby sie dzisiaj pojawic. Z grubsza przejrzalam ustawy, ale watpie by to cos dalo. Naczytalam sie w internecie, ze prace tam mozna dostac tylko po znajomosci i mam troche doła. Znajoma mowi bym nie marnowała czasu na nauke bo i tak nie mam szans ... ehhh. chore to wszystko ;/

Gość taka_koleż anka
Po znajomości praca ? piszesz ze Twoja babka tam juz pracuje

Gość idź zawsze to nowe
doświadczenie, ale nie nastawiaj się zbytnio:o niestety prawda jest taka, ze miejsca są z góry obstawione:o a gdyby się udalo...?? ;) powodzenia

Gość hehehehe ...
daj sobie spokoj, ja swojego czasu mialam manie ubiegania sie o posady panstwowe ... i tak startowalam wielokrotnie do UM, US, PUP, Urzedu Marszałkowskiego, Sanepidu, Urzedu Celnego itp. ila ja czasu stracilam by sie nauczyc ustaw wymaganych na danym stanowisku, bo nie oklamujmy sie ustawy maja przewaznie ponad 50 stron, a na byle jakie stanowisko trzeba znac ich przewaznie 3 ;/ a zeby zrozumiec trzeba czytac powoli. Darowałam sobie i zaczelam szukac pracy u prywaciarza i jest ok. Pracuje juz od roku i jest super!

Gość hehehehe ...
aha w wiekszosci konkursy byly ustawione, zapomnialam wspomniec ;) no moze jedna rekrutacja byla prawdziwa, ale wtedy zajelam 2 miejsce :(

Gość aswaska
No ja juz po ... mial byc test wyboru, co babka podkreslala dzwoniac i zapraszajac mnie na rozmowe ;( byla opisowka. Mialy byc zagadnienia zwiazane z jednostka gdzie potencjalnie mialabym pracowac i z ustaw, a wiekszosc pytan bylo o miescie i jego historii ... No i mimo iz bylo nas 15 sztuk, wyniki dopiero jutro ... nie wiem co o tym myslec, gdyby kazano nam czekac pewnie wyszloby czy ktos jest podstawiony ;/ a tak pewnie sie tego nie dowiemy.

Gość katka3245
Ja nie wiem jak mozna marnowac swoj czas na jakas gowniana prace w urzedzie gdzie na poczatku dostaje sie jakies grosze, ze nawet mieszkanaia nie idzie wynajac. Pozniej dochodza jakies dodatki, ale sorry czlowiek jako urzednik zarabia godnie dopiero po kilkunastu latach pracy. Ich pensje na poczatku sa smieszne.