Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mytiglaxo

Urodziny ciężarnej - duży kłopot

Polecane posty

chyba bym zabijała gdyby na moje urodziny ktoś mi kupił prezent dla dziecka :D obchodziłam urodziny w ciąży i dostałam dużo biżuteri ( kocham kolczyki ) i mojego ukochanego STAMPSa. Nie kumam dawanie ciężarnej w jej święto, prezentów dla malucha.

Gość jewy38am
hahahaha, no ja też bym się wściekła, ale to już inna historia. to tak jak na dzien kobiet dostrać nowy garnek lub patelnię :)

Gość kupcie biżuterię......
Kupcie biżuterię. Każdy kobieta się z niej zwykle cieszy. Czy jest w ciązy czy w niej nie jest ;)

Gość aż żal, że nikt z was nie myśl
jej, to że dziuewczyna jest w ciąży nie oznacza wcale, że jest zafascynowana brzuchem i samym stanbem błogosławionym. A moze ciąża była wpadką, amoze wcale nie chciała mieć dziecka? Jak jej dacie coś związanego z dzieckiem, to zamiast radości może być tylko płacz i zgrzytanie zębów.

Gość wszechwiedzącaforumowiczka
Coś,czego sama by sobie nie kupiła,bo jej szkoda. Coś tylko dla niej, bo teraz wszyscy będą tylko myśleć o dziecku,a jest jeszcze przeciez ona,mama,ale nie tylko,ciągle kobieta. Coś zbędnego,miłego,poprawiającego nastrój. Zestaw smarowideł takich lepszych dla kobiet w ciąży. Voucher na zabieg dla kobiet w ciąży. Niech zdąży się zrelaksowac i pożyć,zanim zabraknie jej na wszystko czasu...wiem,co mówię,sama mam dziecko. Karnet miesięczny do kina,bo o nim będzie mogła zapomnieć przez pierwszy rok życia dziecka. Zestaw witamin dla kobiet w ciąży,jakiś lepszych. Bon na zakupy w sklepie z odzieżą ciążową, jakimś fajnym,gdzie są nie tylko workowate ciuchy,ale też eleganckie kobiece rzeczy-jej pewnie szkoda wydawać kasę na coś porządnego ciążowego,mając w perspektywnie noszenie tego przez 3mce. A przecież w tym stanie tez chce się i można wyglądac kobieco.

Gość wszechwiedzącaforumowiczka
A no i jeszcze,czy chodzi do szkoły rodzenia? Opłacenie kursu byłoby fajnym prezentem:) Takie szkoły nie są tanie,a przydatne, dodatkowo uczestniczki często dostają prezenty od różnych firm,miniatury,poradniki związane z ciążą. Są ćwiczenia,fajna atmosfera,dużo wiedzy,to praktyczny i porządny prezent.

zdecydowanie to powinien byc prezent dla niej . popieram jakies SPA . na pewno jej sie przyda po urodzeniu dziecka chwila relaksu

Gość grypovitaxc
O własnie, ola fajnie zauważyła. Mozecie kupić prezent taki, który dziewczyna wykorzysta takze po urodzeniu dziecka. Na pewno się ucieszy, że będzie mogła się oderwac choć na chwilkę odkupek, kaszek i płaczu ;)

Gość nestea......
ja bym postawila na bizuterie albo kosmetyki. kupowanie prezentu dla dziecka z okazji urodzin przyszlej mamy to jakies nieporozumienie. od razu mi sie przypomnialo, jak jedna forumka mowila ze na swieta dostala kiedys laktator od meza :D :D :D :D

Gość sa2qaeQ
hahahaha, zonk z tym laktatorem.... :):):):) Ciekawe, czym mąż się kierował planując ten zakup? Pewnie myślał, że żona dokładnie o tym właśnie marzy :)

Gość axsadsdsadsadsad
w ogóle nie rozumiem tego wielkiego problemu ;)

a jeśli coś związane z jej stanem to dobrą książkę nt. wychowywania dzieci np : Sharon Mazel , Heidi Murkoff Pierwszy rok życia dziecka. Ja w ciąży zaczytywałam się książkami L.Talko np. ta przyprawiała mnie o ataki śmiechu: http://merlin.pl/Dziecko-dla-odwaznych_Leszek-K-Talko/browse/product/1,534738.html ... choć mi podobałyby się kosmetyki SPA...

Gość marokanskieknuty
urodziny ciężarnej - cięzki kłopot haha. Tak mi się nasunęło skojarzenie po tytule wątku.

Gość eoru9
Moja znajoma z pracy na urodziny dostała wspaniały ekspres do kawy na kapsułki. Już nie mogła się doczekac, kiedy znowu zacznie pijać kawkę po urodzeniu synka :)

Gość :)ihyoumentr
coś dla ciała np. balsam,peeling;)

Gość tyrueow
a moze jakieś zajęcia w szkole rodzenia? lub np. karnet na joge dla kobiet w ciąży?