Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klamerka04191280

Dziś ide na założenie METALOWEJ KLAMRY - miał już ktoś ???

Polecane posty

Gość Klamerka04191280

Miał ktos zakładana taką klamre? (na palec u stopy). Kosmetyczka powiedziała ze trwa to do godziny - co tak długo?

Gość cecille
ale co to jest?

Moja koleżanka miała :) nie wiem jak Ty będziesz mieć, ale ona miała wszystkie paznokcie malowane tak, że pasowały do tego druta i jak ktoś nie wiedział to nigdy by nie zgadł że ona cokolwiek ma założone :) ale to było latem do sandałów.

Gość Klamerka04191280
paznokiec mi sie wrasta w skóre - na palcu u stopy , klamra ma nakierowac paznokiec aby nie rósł w skóre-tylko prosto. Ale jak wyglada zabieg? Boli? Miał ktoś????

Gość Klamerka04191280
Cały czas robiłam opatrunki, ale nadal jak robie to jednak wychodzi troche ropy i jest jeszcze mały stan zapalny - wiec troche sie boje.....

Nie wiem czy w takiej sytuacji już powinnaś mieć zakładane to coś, wiem że koleżanka najpierw miała cos robione u chirurga, a ta klamra była potem tak jakby zapobiegawczo. Powiedz lepiej kosmetyczce o tych dolegliwościach.

Gość Klamerka04191280
Kosmetyczka wie o dolegliwosciach - i wlasnie czekalysmy az urosnie paznokiec wsciagniety przez hirurga aby zalozyc klamre, bo paznokiec byl za krotki.... Eh... no nic, musze zacisnąć szczeke i to zrobic, bo nigdy nie bede miała spokoju z tym palcem :(

Gość Klamerka04191280
Hej :) No i byłam i najwiekszy ból był chyba oprzy zapłacie - 140złotych!!! Masakra. No cóz, teraz niech ten paznokiec w końcu dobrze rośnie i spokój :)

Gość JaSieBoje!
Ja również dzisiaj idę na założenie METALOWEJ KLAMRY na paznokieć. Mam go już wyczyszczonego bo byłam już u kosmetyczki pare razy - kosmetyczka jest bardzo doświadczona. No jednak strasznie się boję czy będzie bolało. :< Nie wiem już komu wierzyć. Kosmetyczka mówi że to nie boli bo ona nawet dzieciom to zakłada (mam 13 lat) no i ogólnie lekarka moja także mówi że nie boli i dużo ludzi ale niektórzy mówią że to boli! Już nie wiem komu wierzyć ;( Strasznie się boję.!