Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nociekawe8

szczepienia

Polecane posty

Gość nociekawe8

1 dawka(0.5 ml) szczepionki zawiera: - Anatoksyna błonicza (DT ) nie mniej niż 30 jm. - Anatoksyna teżcowa ( TT ) nie mniej niż 40 jm - Anatoksyna krztuścowa (PT) 25 g - Hemaglutynina włókienkowa (FHA) 25 g - Pertaktyna (69kDa OMP) 8

Gość nociekawe8
- Pertaktyna (69kDa OMP) 8

Gość nociekawe8
Glin z wodortlenku glinu 0,5 mg - 2-fenoksyetanol 2,5 mg - Chlorek sodu 4,5 mg - Woda do iniekcji do 0,5 ml i artykuł http://odkrywcy.pl/kat,111396,title,Kosmetyki-moga-wywolywac-raka,wid,14179963,wiadomosc.html

Gość nociekawe8
związek ma aluminiu z zachorowaniem na raka w artykule jest mowa akurat o raku piersi, ale jak czytam, to aluminium powoduje raka i dalej krzyczcie o autyźmie po szczepieniu nie zwracając uwagi na to co jest poza niesławną rtęcia i walcie w dzieci nadmiernie szczepionki, a pote zdiwienie, ze rak, co często spotyka się u dzieci

Gość nociekawe8
i sorki, ze tak na raty, ale coś się dzieje z kafe i nie mogłam jednorazowo napisać

Gość nociekawe8
i jak tam żadna z was nic nie powie?

Gość appetim
chcesz wzbudzic chore dyskusje, i tak mądre matki szczepią swoje dzieci. A ty ten link wsadz sobie gdzies, bo jest tak wiarygodny że szok.

Gość nociekawe8
wiarygodny czy nie, ale zastanawiający nie chodzi o to, zeby nie szczepić,a le najpierw długo sie zastanwoić na co szczepić i kiedy, a nie wszystko naraz a potem lament, bo dziecko ma raka i skad to sie wzięło, ale nie zganiajmy na szczepionki, bo to napewno nie to

dziwne jakoś nie słyszałam o wzroscie zachorowalności na raka wśród dzieci eee ma dość tych durnych dyskusji na kafe o szczepieniach bo i tak nikt nikomu nie przegada a te matki co same nie wiedzą co robic niech z lekarzami gadają albo naukowych źródeł wiedzy szukaja a nie kafe :/

Gość nociekawe8
ale ja nie mówie, zeby nie szczepić, sama szczepiłam, tylko zastanawia mnie ten związek nie ma wzrostu zachorowalności na raka? no i dobrze, że według ciebie nie ma zobacz sobie na onkologię dzieciecą, hematologię i inne to zobaczysz wzrost i pytanie od zawze, skad u takich maluszków baiłączka, neuroblastoma, siatkówczka i inne nieciekawe

ale nowotwory były zawsze tylko nie diagnozowane tak szybko a poza tym wszystko się zmienia, klimat, jedzenie a nawet woda już nie jest wodą to wszystko ma wpływ a nie tylko te śladowe ilości glinu w szczepionce

Gość nociekawe8
tak sobie tłumaczmy, ale po co narażać jeszcze i na to szczepienia tez już długo trwają