Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

od rana moja córa płacze bo tak ją boli uszko :/ dostała już kropelki do ucha i ibum który tez działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie teraz śpi co jeszcze mogę zrobić by ulżyć jej w bólu? do lekarza moge iść dopiero popołudniu tak koło 16 a i dodam jeszcze że córa ma 5 lat

Pamiętam, ze jak byłam dzieckiem, to mama wkladała mi do ucha watę z olejkiem kamforowym. Ale myślę, że to ma słabsze działanie niż środki przeciwbólowe. Na 16 masz wizytę u laryngologa czy pediatry?

pediatry ale ona przy okazji ma drugą specjallizację własnie z laryngologii olejek kamforowy tez mam ale wolałam dać taki który kiedyś nam już lekarz zapisał jak bolało ucho tyle że wtedy nie było aż tak źle :/ 4 godziny to dziecko płakało bez przerwy dopiero po ibumie przeszło a ja też durna czekałam aż kropelki zaczną działać zamiast dać jej to wcześniej :/

temat up... mam okropny ból brzucha, normalnie przekuwa moją głowę i nie mogę nic się skupić, ledwie zebrałem siły zeby tutaj napisać.. nie bd za dużo objaśniać bo mnie tak napiernicza... chyba to znów ucho zewnętrzne: http://www.laryngologiczne.objawy.net/Objawy+zapalenia+ucha+zewn%C4%99trznego bo już miałem z tym raz problem, leczyłem to i pomogło na chwilę ale teraz znów się chyba pojawiło.. jakie macie sposoby na łagodzenie tak paranoicznego bólu?