Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbureczkazpiecka

Całowałam się z innym, ale czy to naprawdę tak źle?

Polecane posty

Gość Barbureczkazpiecka

Mój chłopak z którym jestem 3 lata nie chce ze mną tego robić, tylko dziubki. Ja to zawsze uwielbiałam, głębokie pocałunki, przenosiły mnie w świat rozkoszy. Natrafiła się na imprezie okazja. Poznałam chłopaka, znaleźliśmy się sami w pokoju i do tego doszło, ogniste pocałunki, ale nic wiecej, bo pamiętałam cały czas o moim. Czy to naprawdę takie złe że to zrobiłam skoro choć mojego proszę, błagam i podchodzę sposobem to nic z tego nie mam? Czy w takim razie skoro chcę być z nim to już na zawsze muszę się pożegnać z ta forma okazywania czułości?

Gość what do you know
"Czy w takim razie skoro chcę być z nim to już na zawsze muszę się pożegnać z ta forma okazywania czułości?" TAK. Co do tematu - zdradziłaś faceta.

Gość Kamilla111
1)Po jakiego diabla ci facet, ktory nie daje ci tego, czego potrzbujesz? To gej jakis, czy co? 2) tak, zle zrobilas calujac sie z innym facetem, bo to jest zdrada. 3) Biorac pod uwage caloksztalt, to albo rzucisz tego swojego, bo potrzby seksualne sa normalna sprawa i zyc bez tego sie nie da, albo bedziesz z nim jednoczesnie go oszukujac. Pytanie, po co?

Gość rzuć faceta bo widać
że jakiś zaburzony prawiczek z kafe 🖐️

moze nie lubi sie calowac , tacy tez sa .Moja kolezanka cale zycie miala obrzydzenie do calowania, dostawala wrecz szczekoscisku na widok sliny . Nie wiem co masz zrobic w takim razie:-( Chyba poszukac trzeba calusnika :-P

Gość mario40
moim zdaniem jesli tak bardzo lubisz poclaunki, poszukaj sobie faceta ktory to lubi

Gość Barbureczkazpiecka
całuśnik by się znalazł tylko, że to zdrada jak piszą inni..

Gość Barbureczkazpiecka
kurde, nawet wczoraj siedzieliśmy razem w wannie, on mi czytał jakiś artykuł z gazety o seksie i ja sie nakręciłam. Jak odłozył to pismo to podsunęłam się do niego i chciałam pocałowac, on się odwrócił. To powiedziałam, że chcę całowania tu i teraz. To powiedział z ironią "ojojoj". Wyszłam z wanny bo nie miałam już dłużej na ten cyrk ochoty to powiedział, że nie chcę z nim spędzać czasu.

Gość Barbureczkazpiecka
raczej wątpliwe, bo pracy do domu wraca i już sam nie wychodzi

Gość jurny facecik
moze wali ci z japy ? :D

może on nie umie sie calowac i boi sie ze go wysmiejesz,albo ze sobie nie poradzi.Zapytaj go wprost w czym tkwi problem,dlaczego unika pacałunku.Przecież to jest fajne:)

moj tez sie nie chce calowac :/ Ale w sumie ja tez za tym nie przepadam wiec pasuje... Ta przelewajaca sie slina. zle zrobilas ale cie rozumiem.

piszac o calusniku , mialam na mysli odejscie i poszukanie innego mezczyzny, dla ktorego calowanie, bedzie wstepem do zatracania sie :-P

Gość Barbureczkazpiecka
myję zęby :D czasem nawet próbowałam od razu po myciu więc to nie moż być powód. Może poprostu nie jestesmy w tym zgrani ale przeciez moglibysmy sie razem pouczyc :") ale on nie chce :P

Gość Barbureczkazpiecka
chyba tylko okazyjna mala zdrada :)

Gość malinowykisiel
Okazyjna zdrada? Ale po co???? Po co ci facet, ktory nie daje ci tego, czego potrzebujesz? A przeciez potrzebujesz nie tylko pocalunkow, co? Chcesz/bedziesz ciala czegos wiecej. I tego tez bedziesz szukac u innych, za plecami swojego faceta? Bez sensu to wszystko.

Gość antek_partyzant
A jak on polubi coś czego Ty nie lubisz, to pozwolisz na to, żeby poszukał tego u innej?

Gość Barbureczkazpiecka
wszystkie inne kwestie sa super, tylko te czulosci. Ja myslalam na poczatku ze ja dam rade ze to nie wszystko, nie najwazniejsze, ale dochodzi do tego ze on spi obok a ja snie o innym....moze to chwilowy odruch i da sie go czym zacmic a moze natury nie oszukam ? :P

Gość malinowykisiel
Jasne, ze natury nie oszukasz. Wiec zacznij juz teraz szukac faceta, ktory lubi kobiety:) Bo ten twoj na takiego niestety nie wyglada.

Gość a dlaczego nie
żadna zdrada, dziewczyna nie jest po ślubie, choć ma chłopaka to ma prawo poszukać sobie takiego z którym będzie szczęśliwa, wiem wiem powinna tego zostawić a potem szukać, ale to nie małżeństwo gdzie najpierw rozwód, a następnie nowy partner, szukaj dalej autorko bo z tym to ja Ciebie nie widzę.

Gość Barbureczkazpiecka
ale cięzko będzie go zostawic tylko z takiego powodu? Bo to dobry czlowiek jest

regres jak zwykle wypowiedzial sie na temat... zalosne" widzisz gdzieś tu jakiś temat na powazna dyskusję?

No to autorko, jak w łóżku będzie zły to też pójdziesz do innego? ;) Zdradziłaś go, nie znajdziesz od tak sobie usprawiedliwienia na to. Tym gorsza Twoja postawa, że zamiast spuścić łeb i coś z tego wyciągnąć to Ty wymówek szukasz.

Gość zinnka
A zapytalas go kiedys wprost, dlaczego nie lubi calowania? A seks uprawiacie?