Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggjkjhhhhhhhhj

POLECCIE MI JAKIS NAPRAWDE DOBRY ANTYPERSPIRANT!!!!!!1 PROSZE :(

Polecane posty

Gość taka jedna hmm
następnym razem spróbuję tej ziaji nie słyszałam o niej zaczęłam od razu od etiaxila koleżanka poleciła ale sprawdza sie znakomicie

Blokery dla mnie za silne niestety. Jeżeli chodzi o antyperspiranty to jak już jakiś działa ze się nie pocę to zostawia trudne do usunięcia plamy pod pachami. Jak sobie z nimi radzicie, macie jakieś sprawdzone sposoby?

A próbowałaś nowego Garniera Mineral Invisible? Takie różowo-białe opakowanie, 48 godzin ochrony i plam nie zostawia na białych, czarnych i kolorowych ubraniach. Dostępne są w kulce i sprayu

Ja mam go w kulce i naprawdę mogę polecić. super się sprawdza. szybko wysycha pod pachą, ma fajny delikatny zapach i co najważniejsze nie kłamią w kwestii braku plam i śladów na ubraniach. to szczera prawda!

Gość zzzzaaaaaaaaaaatttttttttt
ałun - naturalny kryształ, do kupienia w rossmannie np. za jakieś 25zł, nazywa sie Crystal

Gość gość
Wypróbuj Sorayi antyperspirant w kuleczce Świat Natury . Dla mnie jest super :). Doskonale chroni przez długi czas. Jest bardzo delikatny, lekko nawilżający, nie zostawia plam na ubraniu . Można użyć go bezpośrednio po depilacji i nie podrażnił mi skóry.