Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaa

Nie zdałam..

Polecane posty

Gość tak????
tg890 Dawaj! Śmiało! Dla twojej wiadomości-to nie "fuks" zdecydował, że zdałam...ale myśl sobie co chcesz, mam to głęboko gdzieś. Prawko posiadam już 18 lat i uważam się za dobrego kierowcę (codziennie jeżdżę, żeby nie było :D )

Gość eleleo
Nie przejmuj się. To nie koniec świata, jeszcze zdasz:) . Wiem, że łatwo mówić, ale wiem to z doświadczenia, zdałam za 6 razem dopiero. tyle wykupionych godz, stresów , pieniędzy , ale w koncu dopiełam swego. Nie poddawaj się, nie wiem jak u Ciebie ,ale w moim województwie jest tylko 20 % zdawalność.

Gość angela.......
generalnie na zdanie egz składa się kilka czynników :)

Gość ale uo co chodzii
ale to biznes dla nich jest! Nie jest wazne czy sobie radzisz z autem, tylko wazne na ile cm wjechalas na luk... paranoja!

Gość dvcfdvf
również zdalam za pierwszym razem ale nie uważam, że to tylko dlatego, że umiem/nie umiem jeździć.... to kwestia osoby, która cie uczyła i egzaminatora oraz procentu zdawalności w danym wordzie

Gość grolsz()()()
tak??? to co powiesz na mój bląd zamiast skręcić na skrzyżowaniu (bardzo duże nie pisze o małym chodziło o skręcenie na nim w lewo poczekać na zielone i jechać na wprost, a ja ruszając na zielonym zawróciłam czyli pojechałam z powrotem, ciężko mi to opisac :P ) i z tego powodu oblałam egzamin, dodam że wracałam juz do ośrodka było jakieś 300m później dowiedziałam się że 2 błędny egzaminatora można popełnić i ten mój się do tego zaliczał , ale on bardzo długo zastanawiał się co zrobić i czekał czy może wyciągnę jakąś kopertę , beszczelnie mi to pokazywał !!!!!!!!

Gość dvcfdvf
a to, że masz prawko od 18 lat wlaśnie świadczy, że nie wiesz jak teraz wygladają egzaminy a troszke się od tgo czasu zmieniło.... ja mam prawko od 3 i dobrze wiem jak to wygladało

Gość grolsz()()()
Mi nie chodzi o to że nie wierzę, ale że innych ludzi skreślasz i uważasz że nie potrafią jeździć bo nie zdali za pierwszym razem, sa i to sporo przypadków którzy egzamin przejechali prawidłowo a i tak oblali. Ja 15 lat prawko :)

Gość ale uo co chodzii
ja mam prawko od dawna, ale co jakiś czas jestem na bieżąco. To jest kpina! A nie egzamin! I nic na to nie poradzę :(

Gość ale uo co chodzii
mało kto zdaje za pierwszym razem. Bo to dla ośrodków jest biznes i nie chce im się wypuszczać takiego "klienta" za pierwszym razem. A stres robi swoje.

Gość ja86sia
kobieto, ja zdałam za 6 razem, moja kumpela za 4, kuzynka za 7, a KOLEGA za 13 - i co z tego? to tylko egz na prawko, możesz go powtórzyć i na pewno w końcu się uda ;) wiem, że to przygnębiające, też się załamywałam, ale ciesz się, że możesz nadal próbować i nie poddawaj się!

Gość jejku na takiej małej działce?
ale uo co chodzii tak jak napisał powyżej u mnie w grupie były 2 koleżanki około 50 lat które nie potrafiły odróżnić lewego kierunkowskazu od prawego (piszę całkiem poważnie) zawsze im się mieszały i nie mogły pojąć kierunkowskazów (nie wiem jak to możliwe no ale w nie których przypadkach widac jest) było nas w grupie 10 , tylko one zdały :)

Gość załamanaaaaaaaa
Prawda jest taka, że moim MORDZIE, egzamiantorzy widzą tylko zarobek. Do tej pani która ma prawo jazdy już 18 lat- ZAPRASZAM NA EGZAMIN. GWARNTUJE, ŻE PANI NIE ZDA.

Gość angela.......
a w jakwojewodztwie zdajesz ?

Gość ale uo co chodzii
załamana zgadza się. Z ,na placu jakiś czas temu, nawinęła mi się okazja "poćwiczyć" na placu. wieeeele lat mam prawko, ale mnie kurwica brała. Bo jak te durne, nikomu niepotrzebne rzeczy mają opanować świeżaki? Jakieś centymetry na łuku? Kto kurwa chodzi z linijką i mierzy podczas jazdy ile cm jest od linii? Ok, ruszanie z ręcznego. To spoko, ale reszta to kwestia wyrobienia się w ruchu a nie na PARKINGU!!!! Bo dla mnie plac to parking. Parkowania będą uczyć zamiast obycia na ulicy w ruchu.

Gość weronka;;;;;;;;;;
autorko, a gdzie zdawałaś???

Gość ale uo co chodzii
jak słyszę łuk na egzaminie to mnie krew zalewa.

Gość nieukka
ja zdałem za pierwszym razem 1.5 roku temu.. Moje podejście to jak niezdam nic sie nie stanie.. zapłace za drugi egzamin dodam, że opłacałem wszystko sam.. Na placu łuk mi wyszedł, a z górki mi się stoczył. I już sobie myśle, że obleje, ale jakoś poszło. Na mieście raz zapomniałem o kierunku i zatrzymałem się na pasach i to wszystko. Dodam, że moja siostra blizniaczka zdała dopiero za 6 bo bardzo się denerwowała. Trzeba podejść na luzie. Powodzenia :)

Gość załamanaaaaaaaa
Małopolska. Ja wyszłam stamtąd z płaczem, wyrzucają sobie własną głupote. PS. z placem powinno być tak samo jak z testami, zaliczam raz i mam z głowy.

Gość angela.......
Słońce obstawiam Krakow :D

Gość angela.......
ja wczoraj zdawałam testy :)

Gość załamanaaaaaaaa
Nie, nie Kraków. Nie będę pisać gdzie :) w każdym razie zdawalność ma 30%.. a nie oszukujmy się, po 30 godz. można się nauczyć jeździć? 30 godz. nauki to tylko smaczek.

Gość ale uo co chodzii
30 godzin z czego ile na tym durnym parkingu? a ile godzin w ruchu? Przecież to jest prawo jazdy, a nie karta perfekcyjnego parkowania.

Gość angela.......
Hehe nie pisz luzik :) Powiem Ci tak ja zaczełam prawko w 2004 roku po wyjezdrzeniu godzin poszłam i myslslam ze zdam. Niesttey 4 razy oblałam. Zrobiłam przerwe bagatelka 87 lat i teraz z perspektywy czasyu dla mnie wtedy było za wczesnie na prawko :) teraz wyjezdziłam duzo wiecej godzin u dobrego instruktora i zostaje mi tylko próbowac :)

Gość angela.......
ups miało byc 7 lat

Gość nieukka
jak dobrze zagadasz z gosciem co jezdzisz to wogole na placu nie bedziesz jezdziła.. ja na pierwszej lekcji pojechalem na plac, a nigdy w zyciu nie prowadzilem samochodu.. pojezdzilem 2 h na placu na luku, glowa mnie juz od tego bolała i spytalem czy jedziemy na miasto.. nastepnego dnia juz jezdzilem po bialymstoku na pelnym luzie, tylko jak mi zostalo ostatnie 2 h przed egzaminem to poprosilem zeby mnie wziol na plac przypomniec sobie i z gorki :)

Gość nieukka
ale to w duzej mierze zalezy od nastawienia twojego nauczyciela od jazdy..

Gość angela.......
Ja uwazam ze niestety ale łuk trzeba wyćwiczyc :) Nie każdy ma tak , że wsiadzie raz i jest oki :)

Gość nieukka
dokladnie :)

Gość nie martw sie w ogole
ja prawko na kat.B zdalam za piatym razem, na A za pierwszym, na B=E za pierwszym, na D za drugim, w planach kolejne;) powodzenia!:-)