Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its only dress not yes!

kiedy mężczyźni zrozumieją, że ciuchy nie są przyzwoleniem i że wcale nie

Polecane posty

świadczy to o tym, że taka jest chętna, tylko że po prostu CHCE SIĘ PODOBAĆ???

Gość domuiczkaJJJJa
a wiec po co sie podobac ?

bo tak. nie ma tu żadnego uzasadnienia. bo chcemy się podobać, a nie od razu pieprzyć.

Gość domuiczkaJJJJa
ladny ubior przyciaga facetow wiadomo ze od razu sie piperzyc nie ale no sama nie wiem troche dziwne pytanie

chcemy się podobać po to żeby mieć satysfakcję z tego, że się podobamy - w skrócie, taka nasza pokręcona logika, ale niestety odnosząca się do wielu kobiet.

pytanie nie jest dziwne - gwałty zdarzają się w jakiejś tam części z powodu ubioru, który oni traktują jako przyzwolenie na pewne działania.

Gość mireczkaa
normalni mężczyzni to rozumieją. Zboczeńcy szukający usprawiedliwienia- nigdy tego nie zrozumieją.

Gość wiesz co ja jako kobieta
uwazam ze jednak ciuch jest przyzwoleniem podobac sie mozna w skoromnej eleganckiej sukence a nie w czerwonej mini z wywalonymi cycami kreceniem dupa jakby baba miala owsiki mocnym majkikazme itd jesli laska tak sie ubiera tzn ze chce prowokowac i ze chce promowac swoja seksualnosc a nie urode czy wnetrze moim zdaniem taka laska mowi rzuc sie na mnie i mnie zerznij ja sie ubieram wyzywajaco ale tylko w domu dla meza i jak go poznalam tez nie wygladalam jak z pod latarni a mimo to wielu facetom sie podobalam

wiesz co ja jako kobieta podobać się można także chcieć - z podtekstem seksualnym. ale bez samej chęci odbycia stosunku, więc z tym się nie zgodzę.

podobac sie to nie znaczy wygladac jak dziwka ale niektore kobiety maja zbyt male mozdzki zbey to rozumiec a potem lament no chyba jedna z druga wiedzially po co sie tak ubieraja i lustra w domu maja zreszta jak taka laska moze miec szacunek do siebie i jak moze wymagac go od innych kiedy jednoznacznie wygladem okreslona tresc pokazuje

Gość taka o mala czarna
"i jak go poznalamtez nie wygladalam jak spod latarni" nie no urooocze :D I masz rację,. Ogólnie to prawda, że podobać można sie dyskretnie a nie z cyckami na wierzchu, to tak jakby kobieta miala na czole wypisane "bierz mnie" i dziwila sie ze faceci sie na nia niedwuznacznie spoglądają. Taki ot świat zwierząt.

Gość nernanja
sossss, przestan sie zalic bo to jest zalosne

jezeli nie mam zamiaru odbyc stosunku to po co prowokuje seksulanoscia ?? to sa wlasnie skutki niedojrzalosci

ja zawsze ladnie wygladam, jestem zadbana, w domu chodze w szpilkach i makijazu, mam zawsze ladna fryzure, ciuchy najlepszych firm, ale robie to tylko dla meza :-D On rowniez bardzo dba o siebie :)

Gość taka o mala czarna
Beatka s-k a dywan sie nie wgniata od chodzenia w szpilkach po domu :-?

Gość szata nie zdobi czło
wieka tylko dobre uczynki

Gość domuiczkaJJJJa
kurde zachowujecie sie jak stare dziewice normalnie seks jest dobry i tyle

Gość taka o mala czarna
No seks jest dobry, ale choroby weneryczne i rozwalanie cudzych związkow juz nie, wiec moze lepiej zastanowic sie nad tym do czego sie zmierza chcac byc atrakcyjna zawsze i wszedzie...

Gość ja86sia
wiesz co ja jako kobieta zgadzam się w 100%.

"podobać się można także chcieć - z podtekstem seksualnym" No tak, typowa droga do poznania wnętrza kobiety :classic_cool: