Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda

PRZEPISANIE INDEKSU KOSZTUJE 800 ZŁ!

Polecane posty

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
czy ty nie rozumiesz ze to 700 co mam na miesiąc to właśnie z pracy? a lepiej płatną trudno dostac bez znajomosci!

Gość japonka855
a może ktoś chce wyłudzić 800zł, skoro dziewczyny piszą, że normalnie można to załatwić za 7zł??

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
japonka, to nie wyudzenie, u mojej koleżanki z medycznej ceny są podobne, na UMCS także

Gość współczuję..
Rozumiem, też latwo nei miałam. Na studia caly rok pracowałam, w tym kilka miesięcy za granicą i dopiero poszłam się uczyć. Wtedy z wypłaty 800 stów jakoś dawałam radę się utrzymać i studiować. A mieszkałam w takich dziurach, że szkoda gadać, żeby mniej płacić. No trudno zapłacić musisz, żebrać nie pójdziesz przecież, już lepiej prosić u bliskich chyba? Zresztą pytam, jaki masz inny wybór?

Gość japonka855
zgłosiłaś to na policję? porozwieszaj może jakieś ogłoszenia, może złodziej wywalił gdzieś Twój indeks i ktoś go znalazł? nie wiem, nie mam innych pomysłów, ale te 800zł to na prawdę przegięcie...

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
nie mam innego wyjścia, ale bliskich też nie mam, którzy cokolwiek mogliby mi dać

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
japonka, byłam na policji i wybuchnęli śmiechem jak im przedstawiłam sytuację, ot Polska

Gość współczuję..
Całości na pewno nikt ci nie da, chyba, że tak jak ja ktoś akurat ma oszczędności. Ale możesz pożyczyć mniejsze kwoty u kilku osób i powoli jakoś spłacisz.

Gość współczuję..
Nie ma co się załamywać dziewczyno, tysiąc raze gorsze nieszcześcia chodzą po ludziach. Jakoś to załatwisz.

Gość mama trzylatka
Bzdura! Koleżanka zgubiła ostatnio indeks i ZA DARMO wystawiają nowy. Państwowa również uczelnia.

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
a mama trzylatka nie pomyślałaś że są RÓŻNE uczelnie a każda ma swój regulamin? to takie trudne?

Gość współczuję..
Nie denerwuj się, po prostu 7 zł a 8 stów to trochę różnica i ja też nie wierzyłam.

Gość polew na maxa
Kłamiesz!!! u mnie duplikat indeksu kosztuje 6 zł!!!! Potem bierzesz wyciąg z ocenami z dziekanatu i chodzisz od wykładowcy do wykładowcy z prośba o ponowny wpiś przestań kłamać!!!!!!

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
Mam wrażenie że rozmawiam z ludzmi nierozgarniętymi. Więc powiem jeszcze raz. W tym kraju, tj Polska, nie istnieje jedna uczelnia, lecz jest ich wiele, a każda ma swój regulamin, opłaty, zasady Wyjaśniłam?

Gość polew na maxa
dziwne bo też studiuję na KUL pierdolisz jak potłuczona jednym słowem :o🖐️

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
ooo, jaka wulgarna kulwa. To się przejdź do dziekanatu i pogadaj tam Ja stąd idę, nie mam zamiaru wysłuchiwać takiego chamstwa.

Gość polew na maxa
masz rcaje idx kłamczucho, co liczyłaś na litośc, że ktoś sypnie kasą?

Gość gfdgdfsgdsfgdgfda
nie, nie liczylam ani na litość, ani tym bardziej na kasę. A studentką KULU na pewno nie jesteś, choćby dlatego że kwota 800 zl jest tu powszechnie znana i każdy o niej wie