Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możeti9po

ZNUDZIŁ MNIE MĄŻ- NIE KOCHAM GO-MARZĘ O KIMS INNYM

Polecane posty

beatka sk - a ty jesteś warta ? nie zaśmiecaj wątku i wiesz co? wstydź się

Gość hiena,699
to jemu znajdz jakąs dziewczyne i sam będzie chciał rozwodu ale niech sobie znajdzie kochanke narób im zdjęc i będziesz miec dowód w sądzie że Cię zdradza :D

Gość możeti9po
Nie moge odejść i nie moge tkwic w tym związku .....................

mażdeti ... skoro jesteś nie zależna finansowo wyprowadź się ... wcale nie musisz się przyznawać gdzie mieszkasz teraz już was nic nie łączy nie wiem czy masz dzieci ale jak masz to na pewno dorosłe a po drugie są jeszcze prawnicy, obdukcje , psychologowie dobrze wdepnij a wygrasz...

Gość możeti9po
jest na to zbyt leniwy, poza tym gdzie bedzie miał tak dobrze jak ze mna Ale ja mam go dośc naprawde uwierzciemi- wracac do człowieka do którego sie nic nie czuje to straszne

Gość możeti9po
Boję sie presji rodziny bo przy nich on odgrywa kochającego czułego męża i ojca a mnie obrabia tyłek że go zdradzam i chce odejśc do kochanka a jego biednego zostawić . Poza ty opowiada rodzinie że robie ,lewe interesy"

Gość hiena,699
to że nie da rozwodu nie znaczy że sąd go nie przyzna :D Próbuj podaj argumenty i życzę Ci żebyś trafiła na faceta bo wbrew pozorom oni sa najczęściej przychylni kobietom.

Gość hiena,699
ach rodziny się boisz no tak bo jesteś mała dziewczynką i oni cię okrzyczą :O Jak tak Ci zależy na ich opinii to mów otwarcie jaki z niego skurwiel jak jest jak Cię traktuje a jak dalej będę trzymac jego stronę to niech Cie pocałują w tyłek i odczepią. Znajdz fajnego faceta i poczuj że żyjesz.

Gość możeti9po
Nie-nie da mi rozwodu nigdy w zyciu Gdy tylko o tym wspomnę od razu robi sie czerwony i wyzywa mnie od najgorszych

Gość możeti9po
Tak to dziwne ale boję się rodziny ktora jest bardzo pobozna i iciągle mi powtarza że u nas w rodzinie nie było rozwodów i jesli to zrobie to oni mnie sie wyrzekną To przykre i chore

Gość możeti9po
Ciagle dzwoni do moich rodziców i z płaczem opowiada jaka jestem niedobra jak chce go rzucic jak zdradzam z byle kim To świetny aktor

Gość JHGFRDF
u mnie rodzina tez taka pobozna ale jak braciszek się rozwiód i odszedł do kochanki to po pół roku juz był cacy i jakby nie było tematu, niestety problem w tym że facetom sie więcej wybacza a kobieta byłaby zawsze ta najgorszą.

Gość możeti9po
On jest wygodny i cwany

Gość paulisiak86
Ja kocham swojego męża ale zyjemy bardziej jak przyjaciele niż kochankowie.Mąż mnie nie pociąga.Kiedyś owszem-teraz już nie.I marzę o super seksie z innym ale w realu nigdy do tego nie dojdzie.Dla mnie przysięga małżeńska rzecz święta.

Gość slabe prowo
jw

Gość Spóźnione życzenia
Jesteś tylko obudową swojej pochwy. Niczym więcej. Czasem się zdarza że pochwa się zaciśnie na kutasie i kochanek ją wyciągnie razem z nim. Co z ciebie wtedy zostanie? Wywłoka pochwy swojej.

Gość Ksenia50
pisałaś że Ktoś zabiega o Twoje względy więc pozwól na to