Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga0004512

Jak sobie z tym radzić?

Polecane posty

Gość iga0004512

Jestem poparzona od maleńkości. Mam poparzoną rękę i pierś(ale to akurat nie jest jakaś straszna blizna) Wstydze się zakładać bluzki z krótkim rękwem bo wydaje mi się że ludzie się na mnie dziwnie patrzą. Wstydze się chodzić na basen bo wtedy mam całą rękę odkrytą. Wstydze się tych spojrzeń. Używam różnych maści w tej chwili No Scara ja nie widze roznicy ale duzo osob mowi mi ze roznica jest widoczna (widac jestem przewrażliwiona). Jak sobie z tym wszystkim radzić? Wstydze się siebie,wstydze się poparzenia.

rozumiem Cię i przykro mi, że przytrafiło Ci się coś takiego, wiesz tak z boku to powiedziałabym, że jeśli ktoś jakoś komentuje w jakiś niefajny sposób twoje poparzenie to jest to jakiś palant na któego nie warto marnować czasu ale wiem też, że to tylko głupie gadanie dla Ciebie i nie wiele Ci pomoże :( A może można wykonać jakiś zabieg czy coś, pytałaś się gdzieś, szukałaś w internecie jakiś wiadomości i u lekarzy?

Gość iga0004512
Ma ktoś taki problem?

Gość iga0004512
Są zabiegi ale laserowe tak naprawde mogą pogorszyć sprawe. A nie chce przeszczepu skóry bo bede miala znowu blizny na innych częściach ciała. Więc tak naprawde pozostały maści.