Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona jeżynka

Poznałam młodszego faceta, dużo młodszego...

Polecane posty

Dziwne było to nasze poznanie. Fajne są nasze rozmowy telefoniczne, coraz bardziej się do siebie zbliżamy, coraz więcej namiętności... Ale skoro nawet Demi Moore została zdradzona... Wiem, że żadnego związku z tego nie bedzie ale fajnie by było zaszaleć;)

Facet którego kręci młodsza dziewczyna nie zastanawia się tak jak Ty tylko po prostu idzie z nią do łóżka

No właśnie ci tylko trochę młodsi nie są aż tak ciekawi:) Ma podniecający głos, jest miły i opiekuńczy. Na razie okazuje, że mu na mnie zależy.

Prazynka_87 Facet którego kręci młodsza dziewczyna nie zastanawia się tak jak Ty tylko po prostu idzie z nią do łóżka" zgadza się ale nie na tym koniec. Historia ma ciąg dalszy. Potem traktuje taka pannę jak szmatę, którą zaliczył - proste. Łatwość nie jest w cenie. I nigdy na nią już nie spojrzy z szacunkiem. I to traktowanie kobiety łatwej jako szmaty jest silniejsze od naszej woli. Wewnętrzny głos każe nam taka traktować jak zero do oplucia. Przykro mi ale tak właśnie jest. Więc ostroznie z tym rozkraczaniem się dla zaszalenia, i zrobienia z siebie zdziry. Hej

Prazynka_87 Facet którego kręci młodsza dziewczyna nie zastanawia się tak jak Ty tylko po prostu idzie z nią do łóżka" zgadza się ale nie na tym koniec. Historia ma ciąg dalszy. Potem traktuje taka pannę jak szmatę, którą zaliczył - proste. Łatwość nie jest w cenie. I nigdy na nią już nie spojrzy z szacunkiem. I to traktowanie kobiety łatwej jako szmaty jest silniejsze od naszej woli. Wewnętrzny głos każe nam taka traktować jak zero do oplucia. Przykro mi ale tak właśnie jest. Więc ostrożnie z tym rozkraczaniem się dla zaszalenia, i zrobienia z siebie zdziry. Hej

Gość Egoist_*31__
Prazynka_87 Facet którego kręci młodsza dziewczyna nie zastanawia się tak jak Ty tylko po prostu idzie z nią do łóżka" zgadza się ale nie na tym koniec. Historia ma ciąg dalszy. Potem traktuje taka pannę jak szmatę, którą zaliczył - proste. Łatwość nie jest w cenie. I nigdy na nią już nie spojrzy z szacunkiem. I to traktowanie kobiety łatwej jako szmaty jest silniejsze od naszej woli. Wewnętrzny głos każe nam taka traktować jak zero do oplucia. Przykro mi ale tak właśnie jest. Więc ostrożnie z tym rozkraczaniem się dla zaszalenia, i zrobienia z siebie zdziry. Hej

yhmmm...tak. Racja. A czemu tak nie ma w drugą stronę?? mężczyzna porzucony po seksie nie jest szmatą ...:P łaj? :)

Gość gość
a ja chętnie poznałbym starszą Kobiete ale nie dla wrażeń a po to by poznać ją jako czlowieka i jako kobiete., mam 20 lat to moja poczta tomaszdawid29@gmail.com

Gość gość
a ja chętnie poznałbym starszą Kobiete ale nie dla wrażeń a po to by poznać ją jako czlowieka i jako kobiete., mam 20 lat to moja poczta tomaszdawid29@gmail.com

Gość gość
Do Egoist_31: niech zgadne, pan polak i katolik w jednej osobie. Jak slyszysz wewnetrzne glosy, to idz do psychiatry, nie musi byc ci przykro, naprawde, lekarz cos zaradzi!