Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dassddsadsds

Facet idealny, a jednak nie jestem zainteresowana...

Polecane posty

Gość dassddsadsds

Poznałam pewnego faceta. Zaczęłam się z nim spotykać (w sumie pierwszy raz w życiu się z kimś spotykałam; wcześniej byłam zbyt nieśmiała). Spodobał mi się. Jest uroczy, ma poczucie humoru, jest całkiem przystojny, studiuje i pracuje. Jest taki, jaki powinien być. Tym czasem złapałam się na tym, że chyba mi nie zależy. Im mniej zależy mi, tym bardziej zależy jemu. Nie wiem co zrobić w tej sytuacji. Z jednej strony myślę (mam nadzieję), że mogłoby z tego być coś fajnego. Z drugiej, że skoro nie ma tej chemii (która wydawała mi się, że jest), to nie ma to sensu... Poradźcie niedoświadczonej proszę

Gość Papiesek
Czy ty masz jeszcze godność i duszę człowieka?

Gość Testo
To tylko potwierdza to, ze baby potrzebuja skvrwieli ktorzy beda je zlewali i nei szanowali to wtedy im bedzie bardziej zalezalo a chlopak chce byc dobry i widac jak mu to wychodzi.

Gość Papiesek
Czy ty masz jeszcze godność i duszę człowieka?

Gość dassddsadsds
Na dodatek "kręci" się koło mnie facet, który mnie totalnie pociąga, ale koleżanki mi go odradzają...

Gość Testo
Tak wlasnie wychodzi bycie dobrym dla baby. To tylko potwierdza to, ze panienkom potrzeba skvrwiela ktory bedzia ja zlewal i nei sznaowal to wtedy ona bedzie za nim latala i zabiegala o wzgledy.

Gość dassddsadsds
Na dodatek "kręci" się koło mnie facet, który mnie totalnie pociąga, ale koleżanki mi go odradzają...

Gość aleksandra34567
ja mam tak za każdym razemm,,,uważam ze jestem chora ..ale nie wiem jak ta chorobę nazwac,,spotykam sie z facetami o jakich marza wszystkie kobiety,,,i dochodze do wniosku za każdym razem ze mam go w dupie..i po prostu przestaje sie do niego odzywac..

Gość kobietka:)
Uczucia to coś ulotnego i nieprzewidywalnego... Nikt Ci nie da gwarancji, że z czasem go pokochasz, ani nikt Ci nie powie, że na pewno warto zerwać tą znajomość.. z moich doświadczeń powiem tylko: nic na siłę. Może on po prostu chce od Ciebie za szybko deklaracji, na które nie jesteś gotowa? Może wystarczy, jeżeli mu powiesz, że nie jesteś gotowa, nie jesteś jeszcze pewna.. ale on wtedy może nie chcieć czekać. Może zastanów się, co poczujesz, jeżeli on się wycofa? Może z nim porozmawiaj... Albo czekaj, jak się sytuacja rozwinie i nie rób nic wbrew sobie.

Gość aleksandra34567
ja mam tak za każdym razemm,,,uważam ze jestem chora ..ale nie wiem jak ta chorobę nazwac,,spotykam sie z facetami o jakich marza wszystkie kobiety,,,i dochodze do wniosku za każdym razem ze mam go w dupie..i po prostu przestaje sie do niego odzywac..

Gość wszystkie jestescie takie same
powiem krotko jestes uposledzona lub niedojrzala. przestan go nakrecac i mydlic mu oczy w ten sposob tylko zdecyduj sie co ty chcesz, albo woz albo przewoz, ten czlowiek sie tylko zmeczy psychicznie z taka baba 🖐️

powiem krotko jestes uposledzona lub niedojrzala. przestan go nakrecac i mydlic mu oczy w ten sposob tylko zdecyduj sie co ty chcesz, albo woz albo przewoz, ten czlowiek sie tylko zmeczy psychicznie z taka baba 🖐️

Gość kobietka:)
Uczucia to coś ulotnego i nieprzewidywalnego... Nikt Ci nie da gwarancji, że z czasem go pokochasz, ani nikt Ci nie powie, że na pewno warto zerwać tą znajomość.. z moich doświadczeń powiem tylko: nic na siłę. Może on po prostu chce od Ciebie za szybko deklaracji, na które nie jesteś gotowa? Może wystarczy, jeżeli mu powiesz, że nie jesteś gotowa, nie jesteś jeszcze pewna.. ale on wtedy może nie chcieć czekać.

przestan mydlic mu oczy babo zdecyduj sie czego chcesz, albo woz albo przewoz bo chlop sie niepotrzebnie nakreci jestes uposledzona 🖐️