Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzczeryMenForFree

Szczere pytanie.

Polecane posty

Gość SzczeryMenForFree

Co jest nie tak? Nie jestem brzydki dbam o siebie, mam 23 lata pracuję, jestem po studiach itd. Nie mogę znaleźć dziewczyny. Jestem wrażliwy w sumie może za bardzo. Brakuje mi dziewczyny którą mógłbym przytulić, pocałować, zaspokoić, pomasować stopy wieczorem itd. Ale cały problem polega na tym że chyba jestem zbyt nieśmiały. W towarzystwie kobiety która mi się podoba (jestem bardzo niewymagający więc jest bardzo wiele takich kobiet) od razu zachowuję się jak nie ja, sztucznie. Kurcze płakać mi się chce bo brakuje mi romantycznej miłości. Pragnę jednej dziewczyny na całe życie czy to tak wiele. Staram się ale nie wiem naprawdę nie wiem co jest nie tak. No trudno tak tylko piszę, gdybym był bardziej śmiały. Zazdroszczę facetom typu maczo, którzy mogą mieć każdą bo potrafią zagadać. :) Pozdrowienia dla was dziewczyny :)

Gość SzczeryMenForFree
Dziewczyny powiedzcie mi co zrobić, jest jakieś wyjście?

Gość SzczeryMenForFree
Da się coś z tym zrobić kochane kafeterianki?

Gość SzczeryMenForFree
Można coś z tym zrobić jak myślicie?

Gość SzczeryMenForFree
Jest dla mnie szansa?

Gość SzczeryMenForFree
Nie wiem. A jak cie sie nie spodobam. Tzn nie to żebym się chował po kątach ale skąd jesteś?

Gość dfvsddsvsd
Zbanowane Kciukiem- to twoje zdjęcie czy tej ruskiej piosenkarki julii vałkowej ???

Gość SzczeryMenForFree
Zbanowane Kciukiem jesteś piękna ale nie szukam miłości przez internet. Chciałem tylko się trochę wyżalić. Może po prostu nie znalazłem tej właściwej. :)

Gość SzczeryMenForFree
Może i księciem tak bo bym ludziom pomagał ale ja potrzebuję seksu tak myślę. Czasami wynajmę kurtuazynę ale w tym nie ma miłości. Nie wiem tak myślę. Jakoś to będzie. Na razie zarabiam pieniądze, jak nie wrażliwością to może pieniędzmi zdobędę jakąś kobietę.

Gość SzczeryMenForFree
Nie jestem ciekawy co nie? Nuda i staromodność... Ehhh

Gość SzczeryMenForFree
Z resztą napisałaś że rozgryziesz każdego nieśmiałka a to zabrzmiało jak byś zajmowała się tuzinem delikwentów którzy są nieśmiali. Ja natomiast poszukuję tej jednej jedynej nie wielu lecz jednej...

Gość SzczeryMenForFree
Myślę że dzisiejsze dziewczyny nie lubią romantyków. Jestem tego prawie pewien. No cóż. Dzięki każdemu kto poświęcił chwilę czasu na przeczytanie mojego posta. :) Pozdrowienia. PAPPA

Gość xcfdxcfdxcfdx
nie przesadzaj chlopie tylko wez sie w garsc! facet ma byc facetem pamietaj o tym... zostalo ci malo czasu

Hey. Bo w Polsce jest tak, że mało flirtujemy. Nie znamy sztuki flirtu. Bo skąd mielibyśmy się jej nauczyć, skoro Nasi rodzice, znajomi tego nie potrafią? Często czytam, że ktoś jest nieśmiały. I myślę,że my mamy jakąś inna wodę. Za granicą w przypadku np. dziewczyny, jest tak że nie jest piękna, bo jak można nazwać piękną i pociągającą kobietę, kiedy ma 155 wzrostu, spalona solarium, zbyt mocny make up i ubiera się jak z mangi? Pomimo to jak wchodzi (gdziekolwiek) widać, że czuję się jak n a j l e p s z a. Widziałam to w kilku krajach: Holandia, Włochy, Ameryka. To nie z Tobą drogi autorze jest coś nie tak. Problem leży w naszej mentalności.

Gość SzczeryMenForFree
Ok jeszcze jedno napisze. Facet ma być facetem piszesz. Czy to znaczy że mam w ogóle nie mieć uczuć. Najlepiej założę podkoszulek spocę się w kiszeń włożę siekierę i będą przeklinał non stop itd. Ja nie jestem nieudacznikiem po prostu nie potrafię ukazać mojego wnętrza w bezpośredniej konfrontacji z kobietą. Na co dzień jestem stanowczy zdecydowany i męski tak myślę z resztą moja praca tego wymaga to chodzi tylko o moją słabość do kobiet. Czemu sądzisz że nie jestem facetem, czy to dla tego że jestem wrażliwy. Czy facet nie może być wrażliwy czy to źle? Nic na to nie poradzę że uczucia są dla mnie ważniejsze niż szorstka męskość i nie wiem co jeszcze. Tu piszę w ten sposób bo mi smutno, co nie znaczy że nie potrafię być stanowczy, racjonalny, odważny, elokwentny w różnych sytuacjach życiowych

Gość SzczeryMenForFree
Czasami myślę że urodziłem się o epokę za późno. Bardziej pasuję na 19-wiecznego romantyka niż bankowca 21 wieku. Ehh życie... Jeśli jakaś kobieta mnie zrozumie to nie pożałuje...

Gość SzczeryMenForFree
Chyba że tylko na kafeteriii kobiety wolą gadać o tragediach, rozstaniach, nadwadze, seksie, odchudzaniu i o duperelach zamiast o mił.... ee kurdna co ja tu jeszcze robie. Oby tylko kafeteria nie była odzwierciedleniem dzisiejszych kobiet proszę cię o to Boże....

Gość ja 40 +
tu tracisz czas, ale nie trać nadzei, jeszcze masz czas

Gość Boski_bo_Ma_Włoski
Też taki kiedyś byłem teraz jestem inny, nauczyłem się zagadać i ci powiem że kobiety trzeba trochę olać żeby zdobyć. Teraz przebieram je jak rękawiczki. Nie marz o romantycznej miłości bo to nie średniowiecze. Elo dla ciebie mówie ci zrób co ci mówie a będziesz łowił serca dziewic ile tylko będziesz chciał. :D yyeaaahhh !

Gość kłakznosa
a masz dobry samochód?

Gość kłakznosa
...serca dziewic... a to dobre!!!