Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zetkakakakakak

krostki na pupie u niemowlaka? co to?

Polecane posty

Gość zetkakakakakak

właśnie wykąpałam córkę i zauważyłam na pośladkach u góry krostki tak jeszcze pod pieluszką,wyczuwalne pod palcami. co to może być?

Gość xxxyyyxxx
to może być albo pieluszkowe zapalenie skóry albo córcia jest uczulona na te akurat pampersy

Gość xxxyyyxxx
to może być albo pieluszkowe zapalenie skóry albo córcia jest uczulona na te akurat pampersy

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxyyyyyyyyyy
albo pieluszkowe zapalenie skóry albo córcia jest uczulona na pampersy które jej zakładasz.

Gość xyxyxyxyxyxyxyx
albo pieluszkowe zapalenie skóry albo córcia jest uczulona na pampersy które jej zakładasz.

Gość xyxyxyxyxyxyxyx
albo pieluszkowe zapalenie skóry albo córcia jest uczulona na pampersy tej firmy.

Gość zetkakakakakak
wracam bo mi net wczoraj padl-ma te pampersy od zawsze,chusteczki też dałam na to trochę pudru i tak troszkę zeszło ale czuć dalej. Chyba że oo biedronkowych?? bo 2 dni temu skończyłam dadę bo nie mogłam nigdzie pampersów 3 dostac.

Gość atigag.
a słyszałaś kiedyś o potówkach ? często się robią jak dzieci się spocą na tym pampersowym paseczku

Gość zetkakakakakak
wiem jak wyglądają potówki,ale tam ich jeszcze nie miała,jak teraz patrze to znowu się robią mała ciągle na brzuchu w sumie leży codziennie ją kąpię ma 6m. to jest takie chropowate w dotyku. sudocremem posmarowałam. a po szczepieniu może coś wyskoczyć?