Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciapkah

Allegro - Odpowiedzcie tematami - czy kupujacy zwariowal

Polecane posty

Gość Ciapkah

Jak Wam sie chce, odp. w nastepujacy sposob: jako temat wpiszcie "Allegro" i Wasza ksywe, o tak np: Allegro Ciapkah wtedy bede wiedziala, ze to do mnie :) A w tresci odpowiedz wlasciwa :) No wiec koles wygral w weekend aukcje, zaplacil od razu, we wtorek rano dostalam kase, wiec wieczorem wyslalam list (ekonomiczny , bo tak wybral), a on dzis do mnie z pretensjami czemu jeszcze nie ma towaru?! Dodam ze na aukcji jest przesylka do 3dni...

Gość klkl
to jeszcze pikuś pewnie zaczynasz sprzedarz dopiero na allegro. Ja mialam gorsze akcje z kupującymi

Gość termin doręczalności
listów ekonomicznych to D+3, a list np. nadany po godz. 15.00 traktowany jest jako nadany w dniu kolejnym :) A co mu powiedzieć\/ hmm, sam wybrał tą opcję, teraz nich więc czeka.

Gość z_ uśmiechem
to samo miałam dziś. Jedna pisze gdzie towar, a druga,że natychmiast wysłać, bo ona zapłaciła, a przelewu nie ma:-( Chyba co niektórzy nie wiedzą,że przelew z innego banku nie jest automatyczny.

Gość kliczka...
Trzeba było kolesia uświadomić, że polska poczta nie działa tak sprawnie jak by każdy chciał. Piekli się jakby co najmniej kuriera zamówił. Myślę, że paczkę dostanie w piątek albo w poniedziałek.

Gość termin doręczalności
ja zamówiłam kuriera i otrzymałam info o wysłaniu w poniedziałek, a paczki nie mam do dzisiaj hehe. w tamtym roku mieslismy sytuacje podobna, kurier spóźnił się jakieś 1.5 tyg, w "kurierowni" nie odbierali telefonu więc zadzwoniliśmy do centrali do Warszawy gdzie nas uświadomiono, że kurier zgłosił, że jest zimno i brak dojazdu i nie wozi paczek :) To my wtedy uświadomiliśmy centralę, że tam gdzie mieszkamy dojazd jak najbardziej jest, bo leci u nas głowna droga na Warszawę :)

Gość z_ uśmiechem
A najbardziej to mnie wkurzają te gwiazdki do komentarzy :-) ,,Inny powód"