Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kundziu mundziiu

dlaczego dorosli ludzie wierza w boga

Polecane posty

"I godnie reprezentujesz swojego Boga - dzieciobojca, mizogin, homofob... zreszta, o tym ze Starego Testamentu mozna w nieskonczonosc" koleżanka jak widzę aż "zionie tolerancją". banda pieprzonych prymitywów.

chronic czlonka organizacji, a chronic czlonka, ktory okazal sie pedofilem to dwie rozne sprawy :/

zresztą czemu się dziwić. przecież tak samo jak koleżanka kokoszanel to religii nienawidził i stalin i mao i pol pot.

ale co masz do tego cytatu?? Nie czytales Starego Testamentu?? Nie wiesz kim i jaki byl tam Twoj Bog? To nie jest nietolerancja, to receznja mojej ulubionej prozy :D najlepszy horror sf jaki kiedykolwiek napisano :D a fantazja przechodzi ludzkie pojecie :D

Offek, papużko, sam sobą reprezentujesz to, za co się tak krzywo patrzy na Katolików. Co jest przykre, bo te najgorsze jednostki zawsze najgłośniej szczekają i najbardziej zwracają uwagę, robiąc nieprzyjemną reklamę.

"To nie jest nietolerancja, to receznja mojej ulubionej prozy" a czytałaś opisy działalności "antyklerykałów" których wymieniłem? "mój bóg" jak go nazywasz to jest przy twoich "mały miki".

"Offek, papużko, sam sobą reprezentujesz to, za co się tak krzywo patrzy na Katolików" to znaczy co? to że nie chce spokojnie patrzeć na prymitywów w wulgarny sposób ubliżających im? czyli jest tak jak pisałem, każdy kto nie chce się godzić na poniżanie katoliktów jest "katolem". "za to Hitler byl katolikiem, mozesz byc dumny" to już jest żenujące. no ale cóż, żeby być socjalistą trzeba być idiotą albo kanalią. jeszcze na sto procent nie wiem kim ty jesteś bo wykazujesz cechy obu. może poczytaj sobie najpierw co hitler mówił o kościele a dopiero później się wypowiadaj. jedyne co można powiedzieć to że hitler kościoła nie zwalczał. ale w żadnym wypadku nie był katolikiem. chrześcijaństwo uważał za "religię niewolników" i planował stworzyć nową "religię panów" opartą na wierzeniach starogermańskich.

ja nie mam "swoich" :) ateizm charakteryzuje sie brakiem przynaleznosci do wszelkich tego typu "grup" :/ przynajmniej ten powazny ateizm, ja sie od ugrupowan i tego typu cyrku odcinam, ie interesuje mnie przynalzenosc do sekt. A z antyklerykalistami tez sie nie utozsamiam... nie wiem skad ten pomysl ? Okreslam sie tak bo jestem przeciwna instytucji kosciola i taka jest obiegowa definicja, ale nie biore odpowiedzialnosci za to co kto robi, to u WAS tylko taka "wspolnoty tozsamosc" :D

ateistą to jestem ja, przynajmniej w rozumieniu kościoła katolickiego. a ty to możesz być co najwyżej jakąć "reprezentantką lucyfera do zwalczania kościoła" bo inaczej nie da się wyjaśnić twoich wulgarnych ataków na wierzących.

i Ty twierdzisz ze nie jestes hipokryta????????? Wyjechales z takim kalibrem ponizej pasa jak porownanie mnie do Stalina, tylko dlatego ze byl niewierzacy, ale jak powiedzialam ze Hitler byl katolikiem do tego -podobnie jak ty- antysemita, homofobem i prawdopodobnie rasista, to sie bulwersujesz?????? Alez kotku! dlaczego??? :D Toz to Twoj poziom polemiki :)

ja nie atakuje! ja kpie, mam widac prymitywne poczucie humoru :D To moja wina?????????? :) coz moge z tm zrobic?? poradz mi:) Juz mowilam, nie jestem antyteista - nikogo tutaj nie nawracalam i nie zwalaczalam, naucz sie czytac ze zrozumieniem, rozumiec kontekst i interpretowac ironie - obiektywnie, a nie "pod siebie" ide sobie, pa

aż trudno z takim prymitywem dyskutować. najpierw zaczynasz o wulgarnych wyzwisk, obrażania wierzących i szydzenia z nich a jak ci przypomniałem że takimi właśnie jak ty osobami, zwalczającymi kościół we wszystkich w zasadzie jego przejawach był i stalin i mao i fidel i pol pot i kim ir sen to jeszcze się bardziej ciskasz. twoja wrogość, zacietrzewienie i nienawiść do katolików wyklucza właściwie jakąkolwiek dyskusję na poziomie. choćby dlatego że nie przyjmujesz do wiadomości faktów (jak ten że hitler nie był żadnym chrześcijaninem).

"mam widac prymitywne poczucie humoru" tyle że ono odnosi się jedynie do katolików. gdy wspomniałem o homoseksualistach, żydach czy murzynach to jakoś nie miałaś "poczucia humoru". twoje tłumaczenia są żenujące.

juz Ci tlumaczylam dlaczego! czarnym/homoseksualista sie rodzisz! katolikim sie stajesz! widzisz roznice????????? pa :) milego wieczoru...

"czarnym/homoseksualista sie rodzisz! katolikim sie stajesz! " no i co z tego? to ma być dla ciebie przepustka do pogardy wobec katolików? niepełnosprawnym też "się stajesz" (niejednokrotnie) czy to oznacza że można szydzić z faceta który stracił wzrok? pojebana jakaś jesteś?

a co, to jest "pogląd". oczywiscie, pewne poglądy wynikają z wiary ale wiara poglądem żadnym nie jest.

dlaczego dorosli ludzie wierza w boga a w krasnoludki juz nie? bo ludzkość dla Boga , to krasnoludki......