Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsds

Dlaczego kobiety wola drani od opiekunczych facetow?

Polecane posty

A nie uważasz, że ten topik jest lekko stronniczy? sdsdsdsds - zależy jaką i o czym.

Gość sdsdsdsds
jestem otwarty na propozycje,

Jak chcesz to możemy nawet porozmawiać o Twoim temacie z topiku, ale to by trochę obiektywizmu wymagało ;)

Gość sdsdsdsds
ok, bardzo chetnie, ale oczywiscie rozmowa nie bylaby prowadzona tutaj co Ty na to?

Gość rejczu
wydaje mi się, że właśnie kobiety poszukują opiekuńczych facetów a nie odwrotnie :) Przynajmniej ja tak mam. Nie wiem kto chciałby się za darmo męczyć całe życie z jakąś patologią?

Gość jak w tresci
dlaczego wola drani ?? hmmm bo wiele kobiet to TĘPE DZIDY.

Ja na to, że to forum, ten dział i ten temat to idealne miejsce na tę rozmowę :) rejczu - owszem, wolą. Nawet badania to potwierdziły. Cechy "dobrego partnera i rodzica" są najbardziej pożądane. Zaraz za tym idzie zaradność życiowa.

Gość sdsdsdsds
wolalbym pogawedke tylko miedzy nami, nie na forum publicznym

Gość sdsdsdsds
rejczu kobiety moze i poszkuja opiekunczych facetow ale wiaza, wybieraja drani wystarczy popatrzec na singli, wiecej w tej grupie jest spokojnych facetow niz drani i gagnsterow

Weź pod uwagę, że spokojnych i cichych kobiet też jest dużo. Poza tym ludzie nie dzielą się na tych spokojnych i na gangsterów. Można być opiekuńczym, a jednocześnie wygadanym. Są przecież różne typy osobowości. Jasne, zawsze znajdzie się grono idiotek którym "gangster" kasą buchniętą babci z renty zaimponuje, ale tacy ludzie zawsze byli i będą, nie ma chyba większego sensu bazować poglądu na ich trybie egzystencji.

Gość sdsdsdsds
ale to tym gorzej swiadczy o kobietach, jesli tych spokojnch kobiet jest duzo a mimo to wsros singli facetow przewazaja ci spokojni nawet te spokojne kobioety wybieraja tych drani, gagnsterow

Nie wiem jakie masz środowisko i skąd te pomysły, ale ja jakoś nie spotykam kobiet które preferują niziny socjalne. Chyba, że same się z takich wywodzą, ale o tym już mówili marksiści.

Gość sdsdsdsds
ale ja nie mowie o swoim srodowisku, tylko ogolnie, globalnie ze sie tak wyraze zobacz jaka popularnoscia cieszy sie temat o chlopaku w wiezieniu czy slyszalas by kiedykolwoiek gagnsger, czy jakis przestepca mial problemy ze znalezieniem kobiety, byl samotyn a jak czesto sie slyszy ze jakis fajny, spokojny facet jest sam

Gość rejczu
Moorland MAsz całkowitą rację :)

Gość sdsdsdsds
Niestety drogie panie, ale fakty przecza temu co piszecie

No cóż, ja akurat te nieszczęsny "fakty" znam bo muszę. Zwróć uwagę, ze gangsterzy poruszają się w dość "prostym" środowisku. Faktem jest, że dla kobiety status socjalny partnera często jest ważny. Dla tych które mają styczność z gangsterami ich zachowanie pewnie nie jest niczym nadzwyczajnym, bo tak zachowuje się większość mężczyzn których znają...czyli pozostaje status.

Kobiety nie lubia lalusiow i cieplych kluch.Maja jedna c.ipke i drugiej nie potrzebuja.;-)Chca faceta pewnego,twardego ktory im zawsze pomoze,doradzi,faceta z jajami .Jezeli pyta,,ktora sukienka mi pasuje,facet musi powiedziec "ta kochanie" a nie,"nie wiem,obie sa ladne".

Gość sdsdsdsds
Znasz, wlasnie nie znasz. Gdybys studiowala psychologie, to bys wiedziala ze tytulowy wpis jest bardzo prawdziwy.

Marcin177 - pewność siebie, zdecydowanie i temu podobne, fajne cechy to nie tylko domena "gangsterów" i nie wykluczają bycia czułym i opiekuńczym partnerem

No właśnie dlatego wiem, że jest mocno okrojony i przez to nieprawdziwy. Nie wyjaśnia istoty rzeczy, a tylko po łebkach mylnie opisuje ;)

Gość sdsdsdsds
Moorland, to w jakim srodowisku poruszaja sie gagnsterzy nie ma znaczenia. Wazny jest efekt, akty. Fakty sa takie ze gagnsterow, starych kawalerow nie uswiadczysz a lekarzy czy naukowcow, a wiec ludzi dosc inteligetnych a na pewno wyksztalconych juz tak

Gość sdsdsdsds
Ale wlasnie jest prawdziwy, wyolbrzymiony ale z zasady prawdziwy. Swietne to obrazuje powiedzenie ze "kobiety szukaja niegrzecznych chlopcow ktorzy beda grzeczni dla niej a mezczyzni grzeczych kobiet ktote beda neigrzeczne dla nich"

Tylko przyjrzyj się jakie to są te ich kobiety. Zwykle model jest taki, że same są słabe, emocjonalnie i finansowo uzależnione, z rodzin patologicznych. Faktem jest, że "źli chłopcy" przyciągają uwagę, ale to tylko dlatego, że mają cechy osobowości takie jak przebojowość, pomysłowość, charyzma. Nie oznacza to, że muszą być wyprani z uczuć, wręcz przeciwnie - idealne zestawienie to taki żywiołowy, pewien pomysłów człowiek który jednocześnie jest kochającym partnerem. Jeżeli przez uczuciowego rozumieć ciepłą, niezaradną kluchę której aspiracje kończą się na rosołku w domku w niedziele to co się dziwić.

Gość poco ty zaczynasz od takich
a są opiekuńczy?

Gość sdsdsdsds
jeszcze raz napisze, licze sie efekty Fakty, efekty sa takie ze dranie, gangsterzy maja kobiety, a opiekunczy, spokojni faceci czesto sa samotni co z tego ze kobiety deklaruja ze szukaja opiekunczych facetow, jak wybieraja drani, a potem narzekaja na facetow

Bo samą opiekuńczość to sobie możesz w buty w sadzić. Samo to nic o osobie nie mówi. Jak opiekuńczość kończy się na wymienieniu trocin w klatce puchatego króliczka to nikt się takim facetem nie zainteresuje.

Gość sdsdsdsds
piszac opiekunczy facet ma na mysli tego faceta - wspaniałego, opiekuńczego i dobrego faceta ktory jest przeciwstawiany krnąbrnego, aroganckiego, zachowującego się irracjonalnie gbura

Poza tym w patologicznych środowiskach z zasady nie widujesz singli. Ci ludzie mają małe wymagania co do zachowań partnera.

wybacz, ale ja takich facetów widuję tylko w środowisku bardzo młodych, bardzo niewykształconych i bardzo pijanych w każdy weekend panienek "lekkiego prowadzenia"

ciekawe jak mam konkurować z takimi mając jedenastocentymetrowego cienkiego penisa i szeroką dupę