Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsds

Dlaczego kobiety wola drani od opiekunczych facetow?

Polecane posty

Gość sdsdsdsds
Nie jest to prawda, partnerki gagnsterow z cala pewnoscia nie maja malych wymagan co do facetow

Gość sdsdsdsds
Tak jak pisalem, wystarczy sie przyjrzec dokladnie singlom meskim. Wsrod nich jest wiecej dobrych, spokojnych facetow anizeli aroganckich, chamskich facetow. jak to wytlumaczysz?

Cóż, znam tylko gburów nie związanych z gangsterką. Poza tym wątpię, żeby wiążąc się z gangsterem kobiecie zależało na atrybutach jego osobowości.

Gość jajajajajaajaj
Może jak byłam nastolatką to bardziej pociągający wydawali mi się mężczyżni przebojowi itd. Teraz liczy się charakter faceta i wszystkie moje koleżanki tak uważają a mamy po 25 lat. Masz wyrobione zdanie chyba na podstawie jakichś małolat.

Gość sdsdsdsds
Moorland ale to jest kwestia drugorzedna, liczy sie to ze bedac spokojnym dobrym facetom jest wieksza szansa bycia samotnym niz ebdac gburem czy gagnsterem kobiety mowia jedna a robia drugie, o to sie rozchodzi co z tego ze mowia ze szukaja dobrych facetow jak przychodzi co do czego to wybieraja lajadakow a potem placza

Gość sdsdsdsds
jajajajajaajaj ja wiem ze tak bedziesz pisac, ale licza sie fakty jesli liczy sie charakter faceta to skad tyle rozwodow, narzekan kobiet na facetow po slubie, czy w zwiazku

tu masz racje najgorsze jak lezy kolo cibie taka wysniona zona i wzdycha do seksu z takim draniem ktorego poznala kiedys na dyskotece niestety kobiety takie sa i nie potrafia docenic

Gość sdsdsdsds
ja nie moje o Twoich znajomych tylko ogolnie o kobietach

Ogólnie kobiety też tego nie praktykują. Raczej nie garną do bycia okładanymi czy nieszanowanymi.

Gość sdsdsdsds
Jasne ze do tego sie nie garna, ale wybieraja gburow licza ze ich zmienia. Kobiety nie zakochuja sie w faceci, tylko w swoim wyobrazeniu jego

No cóż, masz racje, ale mężczyźni też to robią. Przy czym to nie jest dobrowolny wybór.

Gość sdsdsdsds
co niby mezczyzni robia?

Gość sdsdsdsds
Nie, faceci tak nie maja. Doskonale to obrazuje powiedzenie, ze faceci licza ze kobieta po slubie sie nie zmieni, a kobiety ze facet sie zmieni faceci zakochuja sie w kobiecie, a nie wyobrazeniu kobiety faceci nie chca zmieniac kobiet po slubie Co Ty studiuejsz?

Zakochują się często zanim dobrze poznają osobę na długo przed ślubem. Większość kobiet też nie chce nikogo zmieniać, ale paskudne cechy charakteru w przypadku obu płci mają tendencje wychodzić po ślubie.

Gość sdsdsdsds
owszem, faceci zakochuja sie szybko, szybciej niz kobiety, ale faceci zakochuja sie w kobiecie, w kobiecie korej jeszcze dobrze nie znaja ale nie w swoim wyobrazeniu o niej, kobiety co innego

Gość nnnnnnnnhyju
słucham ?fecet sie zakochuje do chwili seksu

Gość sdsdsdsds
nieprawda, niektorzy sie zakochuja w osobie po paru latach, jak ja znaja bardzo dobrze i nie ma zadnego wyobrazenia o niej, jest tylko pradziwy obraz tej osoby

zakochanie to jest decyzja wybor moze byc swiadoma lub nie swiadomie kierujemy sie innymi wartosciami niz gdy zakochujemy sie nieswiadomie bvo zawsze mozemy wybrac kogo chcemy kochac a nie musimy polegac tyylko na takim wewnetrznym uczuciu ktore przychodzi nie wiadomo jak i nie wiadomo z kad

Kurde, musze sie zgodzic z autorem pierwszego postu. Mam dwoch facetow, ktorzy za mna sie uganiaja. Hmmm. No, moze jeden sie ugania, a ten drugi po prostu jest. Pierwszy, slodki, czuly, opiekunczy, kochajacy, nieba by mi uchylil, stale szuka kontaktu, czasami az mnie wkurwia, ze tak czesto sie ze mna kontaktuje. Codziennie wysylalby setki smsow, dzwonil, spotykal sie. Jest mily tak bardzo, ze az mnie mdli. Ale mnie kocha i chce ze mna byc. Ten drugi to arogancki ignorant, ktory wszystko ma w dupie. Twierdzi, ze mnie kocha i chce ze mna byc ale dniami potrafi sie nie odzywac, nie okazuje uczuc, potrafi byc chamem, perfidnym gnojem. Mozemy sie klocic i godzic na zmiane. rzucac w siebie przedmiotami a pozniej i tak bedzie bosko. Jest wkurwiajacy na maksa ale uwielbiam go! Jest kreatywny, zaskakujacy, nie nudny, nie przewidywalny, gburowaty ale to z nim chce byc. :o I gdzie tu logika???

Bo jest różnica między byciem po prostu dobrym facetem, a przesłodzona kluska. W tym wypadku prawda, każdy lepszy od takiego.

Gość Samotny28
Ten pierwszy zmieni się psychopatycznego mordercę i zabije tego drugiego .. wtedy zrozumiesz, że źli faceci są źli

To już nie kwestia dobroci, a bycia...zbyt uroczym. Faktycznie, iluzja może być taka, że kobiety wolą tych złych, a w praktyce szukają interesujących partnerów na których romantyczne, uczuciowe aż do mdłości ciapy się nie nadają.