Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenalll

bede miała dziecko z narzeczonym kuzynki...

Polecane posty

Gość marlenalll

kiedy moja kuzynka nas ze sobą poznała od razu mi się spodobał , on zresztą tez wykazywał mną zainteresowanie... dużo rozmawialiśmy, okazało się że mamy takie same zainteresowania , poczucie humoru i charaktery. Pierwszy raz całowałam się z nim podczas rodzinnej imprezy , poszłam do łazienki on wszedł za mną i zaczął mnie całować.. wiedziałam ze to okropne że zdradzam kuzynkę ale nie byłam w stanie mu się oprzeć poza tym on nie dawał za wygraną. Któregoś dnia przyjechał do mnie do domu , wpuściłam go na lampkę wina i został już do rana... 2 tyg temu okazało się że jestem w ciąży. Z nim - bo z nikim innym nie spałam ... Nie chcę nikomu niszczyć życia dlatego kuzynka i ON się nie dowiedzą a rodzinie powiem że to dziecko kolesia którego poznałam na imprezie i się z nim przespałam - i tak dalsza rodzina ma mnie za puszczalską bo jestem ładniejsza od kuzynek i zawsze miałam największe powodzenie... trudno, widocznie tak miało być ...

Gość Plastusiowypamiętnik
Jednego nie rozumiem... po co wam ta kuzynka w tym układzie? :D

Gość marlenalll
bo oni mieszkają razem poza tym ślub lada moment a ja nie chcę być z tym facetem na stałe...

Gość to po cholere ....
wlazlas mu do lozka bez zabezpieczenia a teraz dziecko cie nie obchodzi ze tatusia nie bedzie mialo dXXX to sie umialas a teraz problem suXX

Gość hwdpxx
ale mimo wszystko powinnaś mu powiedzieć i kuzynce też jeżeli ją chociaż trochę kochasz nie pozwól jej zmarnować życia z tym popapranym kolesiem co każdej dziwce wsadza

Gość detektyw 2
ale ściema:)

Gość fgdfsfgdgfhg768
masz sie kurwo czym chwalic, doprawdy

Gość detektyw 2
normalnie w takiej sytuacji to w łeb se strzelić a komuś tu wodze fantazji puściły:)

Gość marlenalll
ale ja nie chce żeby moje dziecko miało takiego ojca , wolę żeby miało normalnego tatusia którego sama mu wybiorę

Gość lilou75
oooo widzę,że kury domowe z gromadka bachorów i męzem nieudacznikiem takie jak beatka się uaktywniaja na forum:D hehe..tak,tak odreaguj swoje nudne życie

Gość gftgyhu
i czym ty sie przejmujesz tez masz prawo do szczescia skoro on ja zdradzil tzn ze jej nie kochal a moze wlsnie to wy jestescie sobie przeznaczeni, moze kiedys kuzynka ci podziekuje za to. bo przynajmniej nie bd ukladac zycia z kims kto ja zdradzil ale z drugiej strony ty sie zastanów skoro zdradzil ja ciebie tez moze(gdybyscie byli razem)

Gość madiiita
ale sooka z ciebie... :D

Gość jkkkkkkkjkkjk
wg powinnas porozmawiac z kuzynką na spokojnie, gdyby byli małzenstwem to ty i on bylibyscie cholernymi swiniami bo sie nie rozbija malzenstw chocby ci sie wydawało ze jest ci przeznaczoni i nie staje sie z kobietą przed ołtarzem po to aby potem ją zdradzac i biec do innej bo sie zakochał....... ale w tym przypadku jesli są narzeczenstwem to jeszcze mozesz go "odbic" ale postaraj sie przy rozmowie z kuzynką wyłuskac wszystkie szczegoły (no procz tych lozkowych) aby7 wiedziała dlaczego tak sie stało (kuzynka napewno sie wscieknie ale powinno jej przejsc) z drugiej strony spytaj sie tego twojego lovelasa dlaczego zrobił to swojej kuzynce skor tak ją kocha?? czyzby miała za małe cycki i dlatego poleciał na ciebie od pierwszego WEJRZENIA?? :O

Gość dzisiaj mam doła
jak to możliwe, ze takie zawszone zdziry mają mężów, a ja ładna, wierna, wykształocna nie mam nawet faceta

Gość Justynę gdyż
No ale ona nie ma męża :P Tez myśle ze to ściema

ściema czy nie ściema to twoje życie autorko i radziłabym odbic faceta póki jeszcze nie jest za późno chyba że masz go w dupie to sobie odpuść i poszukaj innego :D