Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana kafaterka

Mój chłopak mnie odpycha- proszę o pomoc :(

Polecane posty

Agnieszka widzę dobra z Ciebie lafirynda masz faceta, a podstawiasz mu rogi romansując na e-mail nieładnie...ale cóż typowa "baba" XXI w. ekhm...

Gość andre78
Niewinna Agnieszka--to wsiura jakich wiele na kafe ma namiary tylko po to zeby jeleni robic w chooja, napisz to zobaczysz co to za gowno , brzydula wysle ci cudza fote i nigdy tego zyeba na oczy nie zobaczysz :O🖐️

Gość Klecka
A twoje włosy staną się rude od nadmiaru marchewki. Koniec.

Proponuję Ci wziąć kredyt w banku minimum 30 tys. 15 wydasz na biust, żeby Twój Misio miał za co złapać, kolejno botoks, liposukcja, rekonstrukcja błony dziewiczej, solarium minimum 30 wizyt w tygodniu, przestań jeść musisz chudnąć do 30 kg i wtedy być może będziesz zajebista... IDEAŁ !!!

Gość Załamana kafaterka
Jesteśmy razem 4 lata a ja nigdy go nie zdradziłam nawet nie spotykam się z byle jakim kolegą bo juz mam wyrzuty sumienia... a on nie docenia.

Tylko z tą zazdrością uważaj bo możesz przedobrzyć, żeby nie było skutku odwrotnego do zamierzonego. Jednak po namyśle to wierzę w Waszą kobieca intuicję.

Nie zadręczaj się będzie wszystko w porządku dasz sobie z tym radę, bo co to za problem.

Gość Załamana kafaterka
Kocham Janusza :(

Gość Załamana kafaterka
Kocham starego Janusza:classic_cool:

Do andre78- to pewenie Ty, ten 17-latek, meska prostytutka. Ale z Ciebie gowniarz! ja sobie nie zycze zebys takie bzdury na moj temat pisal! Te zdjecia ktore Ci wyslalam sa moje. Takie same mam na nk. Jak chcesz to ja moge na kafe pokazac Twoja fotke i wszyscy zobacza co to za żigolak z Ciebie! Lepiej ze mna nie zadzieraj.

Gość andre78
zyebie pomylilas mnie z kims innym , nie wysylalem ci zadnej foty zyebana mitomanko , rob dalej kafeteryjne projekte psychiku za dyche :O🖐️

Gość dfsfd
165cm 55 kg no szału nie ma raczej taka normalan niż szczupła jesteś

Gość nata
Stary temat ale moze odpisze " zalamana kafeterka" Jak poradzilas sobie z tym problemem ?jestem w podobnej sytuacji i jestem zalamana :(