Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakayah

oszaleje dziadek wmusza w mojego 3 letniego synka orzechy !

Polecane posty

Gość jakajakayah

czy orzechy są aby zdrowe ? i czy 3 latek już może jeść sobie spokojnie orzechy ? czasem mam ochotę go po prostu wywalić ... ale przychodzi i przynajmniej troche czasu z nim spędza .. nie to co drugi dziadek ... który widzi wnuka raz na miesiąc ...

Gość oczywiście że niezdrowe
dziecko do 18 roku życia powinno być na mleku i to takim z cycka matki!

Orzechy włoskie i laskowe są bardzo zdrowe. Zawierają dużo zdrowych tłuszczy. Przecież 3 latek to już normalnie wszystko może jeść, nie histeryzuj. I co to znaczy wmusza? Do ust mu wpycha?

Gość jakajakayah
no każde mu jeść sporą ilość .. ja jestem za kilkoma dziennie zamiast słodyczy ... ale nasypie pół miseczki i jedz jedz ... znowu znajoma mówiła że żołądek 3 latka nie jest gotowy na grzyby i orzechy ! dzieki za odpowiedzi ...

Gość i ma rację!!!
orzechy są bardzo zdrowe! nie rozumiem jak w ogóle można o to pytać?:O ciesz się, że dziecko chce je jeść ja, daję swojemu 3-latkowi bardzo często orzechy: nerkowce, włoskie czy laskowe

Gość jakajakayah
no to gute dzięki boże ci za dziadka !

Gość ty od grzybow wez
stuknij sie w leb. Dziecko 3 letnie moze jesc wszystko, dwulatek moze jesc juz wszystko!! A roznica miedzy grzybami, a orzechami jest taka, ze orzechy sa bardzo zdrowe i swietnie wplywaja np. na rozwoj mozgu, a grzybami to sobie mozesz tylek podetrzec, bo nie maja zadnych wartosci ani witaminowych, ani mineralnych, a wylacznie smakowe.

Gość moje dziecko.....
odkad skonoczylo 2 lata - je orzechy laskowe , włoskie , nerkowca oraz migdaly i czasem orzechy ziemne ( ponoc te najbardziej potrafia uczulic ) Ale mojemu dziecku nic nie jest po zadych orzechach i je uwielbia !!! fajnie ze dziecek kupuje orzechy twojemy synkowi - lepsze te orzechy niz jakies chipsy

Gość lg-lg
olga , co ty piszesz??? grzybow nie powinno sie podawac do 12-14 roku zycia ze wzgledu na brak pewnych enzymow watrobowych u dzieci do tego wieku. nie pisz bredni....

Gość gość
Ciekawe skąd ma tyle tych orzechów? Pewnie z toffifee :D