Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detektyw 2

dziś kuchenne rewolucje z Jasionki k Rzeszowa

Polecane posty

Gość detektyw 2

w realu masakra...byłam NIE POLECAM!!!

Gość no niestety............
masz racje..ja bylam po rewolucji..bylo ciemno i zamkniete w sobote popoludniu:/.reklame sobie zrobili nic pozatym, oni i tak na weselach tylko gryza nic pozatym..........

Gość anonimowo bardzo dziś
Przeciez to powtórki. I nie masakra bo DWÓR OSTOJA JEST ZAJEBISTY. A to coś co pokazują to nie wiedziałem że istnieje. Córeczka tatusia umodziła sobie cos zrobić nie wiedziała co i wyszło i jest gówno. DWÓR TAK poza tym że drogo.... A to coś to nie wiem czy po kuchennych rewolucjach dalej istnieje czy nie

Gość detektyw 2
jedzenie fatalne....zamówiłam tego placka...nie dość ze zimny to jeszcze niedobry...27zł do tego a ta właścicielka zarozumiała na maksa....powystawiała zdjęć, wycinków z gazet i łeb zadziera

Gość detektyw 2
Dwór...TAK! krytykuję karczmę.... na dzień dobry kelnerka mówi...ostrzegam trzeba czekać z godzinę na jedzenie.....przy stolikach ludzie zdegustowani, podparci, jedna osoba je, druga czeka.....każdy wywraca oczami

Ja mam bary obcykane :) I czasem warto zjeść drożej mimo że staje i dla kierowców. Ale masz racje jakbym leciał z północy albo z tomaszowa lub. To stanął bym w innych barach. I NIE PORÓWNUJ DWORU OSTOJA DO TEGO CZEGOŚ. Nie wiem co ona chciała tam zrobić 5m od dworu. Chyba jedynie monopolowy by mogła tam otworzyć. Ale to wieś wieć wątpie w popyt.

Gość detektyw 2
kurcze...ale tv zrobiła jej reklamę mega....ludzie się zjeżdżali , większość odchodziła zniesmaczona...w stoliku obok kobieta mówi do męża...dobrze że obiad mamy w domu ten placek to przeżroczysty, mięso...żadna rewelacja, surówka....w ilościach śladowych, a najgorsze że siedzisz przy stoliku w trojkę a dostajesz jedzenie w pólgodzinnych odstępach

Najlepsze placki w tym rejonie są w Jeżowym przed sokołowem. Przy Orlenie I NIGDY NIE ZJADŁEM CAŁEGO Z SURÓWKAMI. Zazwyczaj biorę pół. Cena bardzo niska nie pamiętam już coś między 10 - 18pln Za zestaw surówek i całego placka

Gość lomax
no tak samolotem tam przyleci,jakie to niektore sa wygodnickie,ja poruszam sie jedynie autobusami ,tramwajami i pociagami