Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez biustu nie mam i pytam

co jezeli kobieta nie ma piersi ... atrybutu kobiecości

Polecane posty

Gość =-=-=-=-==-
a co ma wam facet powiedziec ,nic tak na nas nie działa jak duży ,jedrny biust ,ale mamy deski ,jak też i ściemniam ,że kocham jej cyciuszki a co mam jej poeiedziec ? jeszcze by chciała drogiej operacji

Gość Taka_Jedna_23_latka
Może i nie, ale nam posiadaczkom mianiaturkowego jakoś w to ciężko uwierzyć...

Gość sasssssssssssssssssss
a jakby kobieta zapłaciła sama za operacje? itp znajdź sobie z dużym biustem, jak przeszkadza Ci że Twoja dziewczyna jest deską!

Gość Misiael
No cóż, wiadomo, że fajny duży biust przy zgrabnej sylwetce to ideał. Ale dziewczyny nie możecie się zamartwiać czymś, na co nie macie wpływu. Naprawdę są ważniejsze sprawy na tym świecie. Zdrowie, praca, dobre relacje z ludźmi.

Gość prawda i jeszcze raz prawda
tak najważniejsze są dobre relacje z ludźmi, które doskonale zrekompensują brak biustu :p

Gość cuśtam
Miałem dwie partnerki w życiu ze zdecydowanie małym biustem i nigdy nie przykładałem do tego wielkiej uwagi. Najlepsze przecież cycki nie zrekompensują zwyczajnie brzydkiej buzi :)

Gość Taka_Jedna_23_latka
Hmm być może, ale jednak jakoś tak się wydaje że dla facetów właśnie bardziej niż buźka liczy się biust... A już przeczulone na tym punkcie są dziewczyny z malutkim biustem ;)

Gość sassssssssssssssssss
też sie tym pocieszam! są laski z dużym biustem ale brzydkie! a są laski płaskie i ładne! większosć facetów, szukających partnerki wybrałoby tą drugą!

Gość cuśtam
@sassssssssssssssssss bingo

Gość Taka_Jedna_23_latka
sassssssssssssssssss - też się pocieszam tym :) Gorzej jak się widzi laski i ładne i z dużym biustem ;/ A jakoś dużo się takich kręci heh, mimo że w sumie w gronie moich najbliższych koleżanek też mam takie bardziej szczuplutkie z małym biustem ....ale to coś na zasadzie, że jak ktoś jest samotny, to widzi wokół same pary zakochane heh...

Gość Madzialenka_25
Mam dokładnie ten sam problem, prawie brak biustu :(

Gość 654646345345345
"Gorzej jak się widzi laski i ładne i z dużym biustem ;/" Tia moja była miała małe cycuszki ,ale miała sliczną buźkę i super figurę i ona też mi gadała ,że inne ładniejsze sratata ,,,wy tak gadacie do faceta jakby każda laska była na jego skinienie . Ona wtedy też myślała ,że ja mógł bym mieć każdą bo wyglądam nieźle itp ...tylko że jakoś nigdy żadnej takiej co mi się podobała mieć nie mogłem . ona była pierwsza co mi się w 100% podobała z wyglądu ...teraz tak myślę ,że pewnie wiedziała że jest ładna i się zgrywała tylko tak ze mnie....w rezultacie się rozstaliśmy pewnie ona ma już nowego bo z jej aparycja to się nie dziwie adoratorzy sie pchali drzwiami i oknami ,a mnie żadna nie chce i sam juz kilka miechów jestem i pewnie już nigdy mi się taka śliczna nie trafi. Lecą na mnie zazwyczaj pasztety tylko z którymi wyglądał bym śmiesznie po prostu.

"co jezeli kobieta nie ma piersi ... atrybutu kobiecości" Nie ma cycków to nie ma chłopa. Do zakonu!

Gość 654646345345345
"też sie tym pocieszam! są laski z dużym biustem ale brzydkie! a są laski płaskie i ładne!" Tu sie niema co pocieszać większośc facetów wybierze takie szczuple z ładną bużką i tyłkiem niż brzydkie z duzymi cyckami ,a ladne z super cyckami figurą i tyłkiem to jedna na 1000 . Do mnie ostatnio w pracy klei się za to dziewczyna co jest brzydka z twarzy ma 20 kilo za dużo jest jakaś nie foremna ..ciezko się nawet z nią rozmawia ...no ludzie proszę trochę samooceny ..ona może jeszcze serio mysli ze ma szanse ...no może jak by schudła i zadbala o siebie to może może by jakieś tam miała ,ale tak ;/...

Gość golonkasz
kobiety błednie rozumują bo atrybutem kobiecości jest talia i tyłek a nie piersi. W czasach cenzury Hollywood używało piersi jako wyznacznika kobiecości bo innego się nie dało ale w realnym życiu one nie pełnią tej roli. Kobiety które mylą Hollywood z życiem są głupie ... i często ąłdują sobie w biust silikon co czyni z nich istoty komiczne.

Gość Sensacyjny Bolo
2/3 facetów woli tyłek, a 1/3 piersi. Za piersiami głównie ogląda się młodzież która dopiero szuka okazji na seks

"Za piersiami głównie ogląda się młodzież która dopiero szuka okazji na seks" Czego to ludzie nie wymyślą :D

Gość flaczku popieram
gwarantuję każdej "płaskiej", ze jak będzie miała zadbane wysportowane, szczupłe nogi i lekko umięśniony jędrny tyłek to nie ma szans, żeby to nie przeważyło za grubymi nożyskami, płaskim i obwisłym tyłkiem ale za to dużym cycem. Zawsze są części ciała inne - o które warto zadbać- figura, skóra, włosy itp.. Lepsze zawsze małe, ale nie wiszące. Wiszący cycek to chyba najgorsze co moze być. Nie róbcie operacji- moja siostra zrobiła i wygląda obrzydliwie, cycki ma pod broda, tłuste, sztuczne i nie takie "ładne" jak na wyphotoshopowanych zdjęciach. Musi non stop chodzić w stanikach typu- zbroja, bo ma partacko wsadzone implanty- jest głupia- i za to płaci. Zrobiła to lata temu- a za jakieś 6-7 znowu musi zrobić- bo implanty drogie pani nie są jednorazowe, trzeba je wymieniać max co 10 lat!

Gość ta zebralo sie kilka
plaskich dech i teraz chwala jak to zajebiscie nie miec cyckow a kazda ladna plaska jest lepsza od tej ktora ma piersi. troche samokrytyki.

Gość flaczku popieram
chciałabyć zwisie- ja mam miskę C i nogi wysportowane, długie i szczupłe.. Pisze tak, zeby się dziewczęta bezmyślnie nie okaleczały- bo nie ma po co. Głupia gruba pizdo

Gość flaczku popieram
z reguły te "płaskie" są szczupłe - a nie jak tłuste obleśne wieprze spasione z wałkami tłuszczu dookoła, trzęsącymi się galaretowatymi udziskami. I takie babki są fajniejsze i tyle. baj baj cellulicie

Gość brighter
darker - ciemniak wiec po co zabierasz głos

Gość taki jeden facet27
"flaczku popieram" podpisuję się pod tym. Po prostu sam cycek nie czyni kobiety atrakcyjnej . Potrzeba całokształtu. Co do samego cycka to wiadomo ,że najlepszy będzie super jędrny i foremny taki co mieści się ładnie w dłoni oraz trochę indywidualnych upodobań bo jeden woli wielgachne DD ,a inny woli C/B lub też A . Pamiętajmy że kobieta to prócz cycków ma jeszcze inne wdzięki ,które są równie ważne. Prócz stricte wyglądu liczy się też jak kobieta się porusza, gestykuluje. Jest zajebista różnica pomiędzy ładną dziewczyną która chodzi sztywno i rusza się jak betonowy klocek w dodatki nie umie tańczyć ,a ładną dziewczyną która rusza się jak sprężynka (dynamicznie) umie zmysłowo tańczyć , ruszać biodrami itp to również dodaje uroku i atrakcyjności. Więc nie zwalajcie winy na cycki. To tak jak niektórzy tutaj forumowicze zwalają na wzrost 170 jakby sam wzrost go przekreślał.

Gość Taka_Jedna_23_latka
Hmm no jak widać zdania są różne... Pewnie w moim przypadku dlatego że jestem szczupła i mam malutki biust to wydaje mi się, że faceci zwracają uwagę tylko na duży, no ale tacy faceci są...

Gość Minia__
No mam ten sam problem co autorka.... baardzo mały biust, wiec dosokoale was kobietki rozumiem ;)