Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsafasdasd

jaki są korzyści z bycia zarejstrowanym w UP?

Polecane posty

Gość dsafasdasd

zasiłku żadnego nie dostaje bo pracowałem tylko na umowę o dzieło a nie etat. ofert żadnych nie dostałem przez rok widzę, że tym babom nawet jest głupio mnie przyjmować jak jest sens tam chodzić?

Gość masz ubezpieczenie
jw

Gość yttuyu
jedyne to ubezpieczenie. jak ci sie cos stanie i wyladujesz w szpitalu nie placisz. wiecej zalet nie widze :o

Gość uezpieczenie gamoniu
masz za friko noch źle ?

Gość dsafasdasd
ale właśnie coś słyszałem że mieli to zmienić - że każdy teraz będzie ubezpieczony to chyba metoda rządu na poprawę statystyk bo wtedy ludzie przestaną się rejestrować

ja tak samo specjalnie sie zarejestrowałem by tylko te ubezpieczenie miec :) czekam na prace i do czasu az ja podejmne to przynajmniej ubezpieczony jestem

"to chyba metoda rządu na poprawę statystyk bo wtedy ludzie przestaną się rejestrować" Przecież ich ostatnia metoda była świetna i poprawiła znacznie statystyki tzn proponowanie KAŻDEJ pracy np osobie po studiach sprzątanie klatek po zwierzętach. Odmowa podjęcia pracy i wypad.

Gość gfsdfhddsfh
mi żadnej pracy nie zaproponowali raz mi zaproponowali otworzenie własnej działalności i w jej ramach prowadzenie sprzedaży towaru jednej firmie :D

Gość tears_for_fears
tylko ubezpieczenie, ewentualnie jakiś kurs może wpaść, ale te kursy to raczej tworzone są tylko dla firm je organizujących... status bezrobotnego wymagany jest też do ubiegania się o dodatek mieszkaniowy i inne świadczenia dla "biedoty"

Gość gfsdfhddsfh
przypuszczam że jakbym "pracował" na umowę o dzieło w dużym mieście to by mnie nie było stać na mieszkanie, nawet na kaucje

Gość ja jestem zarenestrowana tylko
dla ubezpieczenia...