Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umieram z bolu 34

Zdrada

Polecane posty

Gość daj mu szansę
Daj mu szansę...ale poważnie z nim porozmawiaj na ten temat,aby takie sytuacje nie miały więcej miejsca.Przyznał się, to dużo znaczy.Nie powiedziałby ci to byłoby ok... A wy wszystkie co ,,dajecie takie dobre rady" to takie święte ? Nigdy w życiu nie popełniliście błędu? Zawsze wszystko ,,cacy" , nieomylnie?

masaż kręgosłupa który kończy się MASAŻEM FI.UTA??!! Albo ja żyję w zacofaniu albo niekumam. Jak się idzie na masaż kręgosłupa to się ma ten masaż nigdy nie słyszałam żeby w ramach gratisu masażystka masowała penisa Rozumiem że gdyby to był masazysta to na zakończenie minetka lub palcówka tak?? Ten cynizm nie do ciebie tylko do sytuacji bo nie mogę pojąć że facet robi z Ciebie taką idiotkę, to naprawdę bo niby kocha a tak znieważa/

Gość hyuyip
a kto mu robil ten masaz? Jaks gola laska?

Gość wjtwat23
widziały gały co brały... Nie brałaś kota w worku, tylko wybierałaś sobie faceta

Gość marjaga
zrób tak samo jeśli wybaczy to ok!!!

Gość satynowa róża
Daj spokój,to może i owszem jest jakiś rodzaj zdrady ale czy takiej wagi żeby od razu sie rozchodzić? No źle zrobił ale nie wierzę że dlatego że mu czegoś z Tobą brakowało tylko wiesz jak to jest z facetami-poszedł na masaż a tu bonusik,myślisz że inny by nie skorzystał -w takiej rozluźniającej chwili? Sam jak widzisz ma wyrzuty sumienia i chce być z Tobą szczery w nadzieji że mu wybaczysz.Nie znasz tamtej pani,ona go zresztą nic nie obchodzi a i tak po tym wszystkim byliście ze sobą dłuższy czas.Odpuść mu z zastrzeżeniem że tylko ten jeden raz i jest na cenzurowanym ale nie puszczaj go jak go kochasz,bo potem możesz plakać że za bardzo byłaś zacięta i teraz inna ma wspaniałego męża i kochane dziatki:)

Ja tam dość często przyjmuję masażystę (mam poleconego, który dojeżdża ze stołem) i jakoś do głowy by mi nie przyszło zapytać go o "pełen" zakres usług. Uważam, że to było nie fair, ja jestem typowym pamiętliwym wodnikiem, więc pewnie koleś miałby to wypomniane na każdym kroku, aż sam by to zakończył.

Gość Umieram z bólu 34
Prosze nie piszczcie do mnie w ten sposob, jestem dzis tak slaba ze nie mam sily oddychac, klawiatura cala we lzach ciage w zyciu ktos mnie oszukiwal i teraz ten jedyny ktoremu tak ufalam

A możesz powiedzieć gdzie czyli w jakim studiu robią masaż kręgosłupa a na końcu masują penisa bo osobiście nie słyszałam zeby ktoś był w takim miejscu chyba że to bur.del. Uważam że w normalnych miejscach gdzie są masażystki nie dzi.wki nikt na zakończenie nie masuje fiu.ta no masakra jakaś.

jak już na poczatku spotykania cie zdradził i "nie widzial w tym nic złego" to potem bedzie tylko gorzej.. na siłe nikogo zasad nie nauczysz

Gość hyuyip
cos tu nie gra... najpierw piszesz, ze nie wiedzial co to za masaz, a pozniej, ze byl tam ze 6 razy :O co on jakis niekumaty???

Gość Umieram z bólu 34
Zeby byla jasnosc on wiedzial ze ten masaz bedzie erotyczny, bo mial juz takie wczesniej wtedy gdy go ktos zostawil

Jennifer Bonnel - ja tak samo jak Ty nie umiałabym zapomnieć wypominałabym na każdym kroku nie ze złości ale dlatego że by mi się przypominało i byłoby mi przykro a że jestem wredna wbijałabym szpile żeby i on pamiętał co mi zrobił i ktoś by to zakończył

Gość wjtwat23
wiem że Ci jest przykro, ale musisz nzaleść sobie kogoś innego, uczciwego, spokojnego, a przy którym poczujesz się bezpiecznie. A nie jakiegoś luzka-cwaniaka

Gość Umieram z bólu 34
Nie tak! Zle to napisalam on twierdzi ze nie widzial w tym nic zlego a teraz widzi. Ale wiedzial jaki to bedzie masaz

Gość hyuyip
wczesniej napisalas, ze nie wiedzial :O

Gość hyuyip
wypowiedz z godz. 23:44

Gość hyuyip
to chyba kolejne prowo 😴

To nie rozpaczaj, jeżeli czujesz że Cię zdradził to zostaw Go niech to da mu coś do zrozumienia. A jeżeli Go kochasz to jedynym wyjściem jest wybaczenie Jego wystepku, choć to zdecydowanie może być dla Ciebie trudniejsze. Sama decydujesz za siebie, pomyśl co jest dla Ciebie najważniejsze, miłość?. Podstawą miłości jest szczerość - On szczery był bo powiedział, z tego można wywnioskować, że mu na Tobie zależy, chociaż prawda jest bolesna.

Gość Umieram z bólu 34
Ludzie dajcie spokój, nie mam z kim o tym pogadac bo po prostu sie tego wstydze, prosze potraktujcie ten temat powaznie. Mnie jest na prawde zle i zwyczajnie nie mam sie do kogo zwrocic

Gość Umieram z bólu 34
Strasznie sie boje, z jednej strony caly czas sobie to wyobrazam, bo jechal z takim zamiarem do tego salonu, z drugij ta mysl ze sam mi o tym powiedzial, ze chce byc teraz prawdomowny, i trzecia rzecz ze ja go niestety kocham i nie umiem tak bez niego

To spróbuj zapomnieć, chociaż zapewne teraz to niemożliwe ale może z czasem...

Gość satynowa róża
Ale dlaczego chcesz żeby ludzie często niezbyt rozgarnięci no i najczęściej tacy którzy nigdy w Twojej sytuacji się nie znaleźli coś Tobie sugerowali? Wystawiasz się na strzał.Poujadają na niego co oczywiste i namieszają Ci w głowie.Tylko Ty jedna wiesz czy kochasz go na tyle mocno że stać Cię na to aby mu wybaczyć i jeszcze raz zaufać.

Gość Umieram z bólu 34
jak przeżyc kolejne dn? Ty bys wybaczył partnerce?

Satynowa różo nie obrażaj ludzi, których tak naprawdę nie znasz, troszkę kultury nie zaszkodzi.

Jeżeli czułbym, że to Ta jedyna to spróbowałbym, chociaż tak rozdarty nigdy nie byłem.

Gość Umieram z bólu 34
Satynowa roza pewnie masz racje, ale sa takie tematy o ktorych nie moge pogadac z mama, przyjaciolka bo jest mi po prostu wstyd, szukam tu chyba roznych zdan, rady, pomocy, troche mmnie to pisanie tez uspokoilo,

Gość Umieram z bolu 34
on twierdzi ze mu wstyd, i ze juz go takie rzeczy nie jaraja, plakal ale co z tego teraz