Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umieram z bolu 34

Zdrada

Polecane posty

Gość Umieram z bolu 34

Jakis czas temu sie zareczyłam, hm mamy juz lokal etc... a dzis moj chlopak wyznal mi ze rok temu bedac ze mna byl 2 razy na masazu erotycznym, dzis czuje jak boli mnie kazdy kawalek mojego ciala, powinnam odejsc prawda? NIgdy tak nie kochałam,

Gość gbbbbbbbbhnjmk,l.j.,
zostaw go

Gość ale ale ale no tak hy
taka jest prawda, powiedział ci, masz mu być wzdzięczna za prawdę? pewnie powiedział ci bo uznawszy szczerośc zawzniejszą wybaczysz mu, ale to nie tak, wazne jest ze swiadomie zrobiła to 2 razy...i rok cie okłamywał, ja juz bym nie mogła...i ty tez nie zaufasz

Gość Umieram z bólu 34
Mowil ze nie wiedzial ze to byl zwykly masaz calego ciala i ze na koncu pani mu wymasowala wszystko az wiecie happy end:((((

Gość Umieram zbólu 34
Mialo byc ze on nie wiedziAL ZE COS TAKIEGO MOZE MNIE AZ TAK BOLEC.A probowal mi powiedziec rok temu ale sie nie odwazyl

Gość to kup przez net
o jezu zdrada od razu. to jakby na dziwki poszedł. zastanow sie co dla ciebie wazne, wtedy wybierzesz

Gość Umieram z bólu 34
Ale masowanie penisa to chyba tez zdrada?

Gość i Ty wiesz o tym
jesteście pijanie dzis?

Gość Umieram z bólu 34
Wiazalam z tym czlowiekiem cale plany, cale zycie. Nigdy mnie nie zawiodl az nagle cala prawda

Gość Jan Paweł Trzeci
Czy ty masz jeszcze godność i duszę człowieka?

Gość marjaga
nie k...wa to nie zdrada to rechabilitacja. jeszcze sie pytasz......

Gość Umieram z bólu 34
Chcial mi o tym powiedziec w tamtym roku, pamietam ta syt, zaczal mowic ze sie spowiadal z takich grzechow, ze chodzil na takie rozne masaze ja sie rozplakalam i on juz sie wycofal, teraz twierdzi ze skoro sie zareczylismy to chce byc szczery

Gość to kup przez net
jak już to reHabilitacja :P

Gość Umieram z bólu 34
Prosze nie piszcie jakos chamsko bo nie daje rady

to dlaczego poszedł 2 raz ? i pasowału mu ze inna dotyka jego penisa? myslał ze to nie zdrada? cos marne jego wytłumaczenie

masz twardy odech do zgryzienia, zdradził cie 2 razy, w czasie zwiazku, jaka to róznica czy małzeństwo czy bez papierka, BYŁ W ZWIĄZKU!!

Gość Umieram z bólu 34
Prosze napiszcie, co byscie zrobili, z jednej strony taki straszny syf, takie oszustwo, gorycz a zdrigiej ktos kogo niestety kochacie i plany, wspollne marzenia

Gość to kup przez net
sądzę, że bym wybaczyła, ale ze slubem bym sie wstrzymala jeszcze i zbaczya co dalej.

kiedy slub? powinien cie na rekach nosic, a ty nie powinnas dac mu odczuc ze wybaczysz mu i bedzi och i ach...wybaczysz, bo kochasz ale musicie teraz o tym rozmawiać, zrozumiec pobudki, on musi wyrazic skruch, musisz rozmawiac z nim, dlaczego nie widział w tym zdrady i dlaczego teraz uznał to za grzech, zobaczysz jak bedzie reagował i jak mówił na ten temat, tylko tak mozecie iśc dalej

No ja jestem z osób które nawet jeśli próbują wybaczyć to później raz na jakiś czas z tyłu głowy głos mówi "on Cię zdradził" i wtedy robi się przykro i zaczynają się kłótnie i taka jazda aż któreś nie wytrzyma i zerwie Ja nie mówię ża tak będzie ale u mnie by tak było ja nie umiem wybaczyć nawet jak się staram zawsze rozpamiętuję ból który mi ktoś sprawił nawet jak ktoś mi powie coś co mi się nie spodoba to pamiętam to Ja jestem zdania że jak się kocha to się nie zdradza ale też nie zdradza się bez powodu.

przeciez masaz erotyczny ty mogłas mu wykonać, po co potrzebował rak obcej kobiety na penisie, brakowało mu czegos? to zniewazające dla ciebie, długa droga zanim wybaczysz, zanim nie bedziesz czuła bólu ale to jest mozliwe i to zalezy od waszych rozmów i jego zachowania

Gość Umieram z bólu 34
Dziekuje ze chce wAm sie pisac, dziekuje za rady, slub mial byc za rok, ale czuje jakbym umierala na zywca, niedawno byly oswiadczyny, tak piekne chwile a teraz koszmar

Jakis czas temu sie zareczyłam, hm mamy juz lokal etc... a dzis moj chlopak wyznal mi ze rok temu bedac ze mna byl 2 razy na masazu erotycznym, dzis czuje jak boli mnie kazdy kawalek mojego ciala, powinnam odejsc prawda? NIgdy tak nie kochałam, Mowil ze nie wiedzial ze to byl zwykly masaz calego ciala i ze na koncu pani mu wymasowala wszystko az wiecie happy end to rozumiem jeśli jest idiotą to przy pierwszym masażu nie wiedział ale jakim cudem będąc dwa razy na tym samym masażu on mówi że nie wiedział jaki będize koniec to pomiędzy jednym masażem a drugim miał amnezję bo nie kumam. raz da sie zrozumiec ale 2 razy i robi z siebie ciele które nie wiedziasło gdzie i po co idzie

Gość hyuyip
jak dlugo byliscie wtedy razem?

Gość Umieram z bólu 34
To był masaz calego ciala kregoslupa itd a potem ten koniec, twierdzi ze na czyms takim byl 6 razy a bedac ze mna 2, nie widzial w tym nic zlegho niz zwykly masaz, teraz twierdzi ze teraz widzi w tym cos nie fair

Gość Umieram z bólu 34
On twierdzi ze to bylo na samym poczatku spotykania sie ale tez bylo raz tak juz po roku