Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Chciałbym was prosic o pomoc!

Polecane posty

Jestem w trudnej sytuacji finansowej, bez środków do życia. Proszę piszcie na moje meila hiszpanin1@o2.pl a tam wam podam numer swojego konta.

Gość matka polka maria 234
nie umiem robić przelewów, ale umiem podobno dobry rosół ugotować. Wysłać Ci w słoiczku? Czy wzgardzisz polskim jadłem hiszpanie, co ?!?!?!

To proste idziecie do banku i tam dajesz mi pieniądze na mój numer konta. Lub może przekaz pocztowy będzie lepszy. Ale z głodu nie umieram, mam jeszcze jedzenia na cały miesiąc.

Hey ja bym Ci zrobiła przelew, ale mam na koncie 8 zł a do północy m u s z ę wpłacić 380 zł + abonament za tel 240zł . Pomódlmy się razem: Panie Boże, proszę Cię, żebym jutro znalazła portfel bez dokumentów, wypchany pieniędzmi (może być nawet 1000zł). Ponoć wspólna medytacja pomaga, tak czytałam.

2 litry - sprite - 5 złotych czekolada milka 3,5 złotych chleb 2,7 złotych śledzie w musztarcie 5 złotych filet z kurczaka 3 złote ziemniaki 2 kilo 1,3 złotych kapusta kiszona 2,5 złotych chipsy lays 4 złote ciasto w domu chleba 5 złotych cukierki malsters 5 złotych cukierki z rumem 4,5 złotych papierosy chesterfield 9,9 zlotych x 2 paczki piwo reds 3,8 Zakupy robie w Dobczycach lub Myślenicach w takich sklepach jak: - biedronka - carrefour - tesco - ukleina - kurdesz - i jan Dobrze! pomódlmy się razem :( ja też proszę o porfel z 1000 złotych :( chyba że pojade do dziadka i zarąbie mu całą emeryture :(

SneakersAndTheCity - myślisz że jutro znajdę jakis portfel bez dokumentów? napewno wezme, czemu 1000 złotych ja bym chciał nawet 5000 złotych :)

Dobrze, ucieszyłbym się nawet ze stu złotych :( :( raz znalazłem stówke, raz dwie stówki raz 50 złotych ale matka to kurwa wszystko wzieła.