Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhkjhkghutyyhg

RONDO NA GŁOWĘ!!! WARTO????

Polecane posty

Moja nie znosiła mycia głowy, kupiliśmy rondo (nie takie jak w linku) i założyła je 2 razy i odrazu ściągała. Naucz, że trzeba odchylać głowę do tyłu, lub kłaść się w wannie. Lepiej działały u nas okularki na basen, ale też bez rewelacji.

Gość fhkjhkghutyyhg
faktycznie!!! spróbuję najpierw z okularami, dzięki!

Gość ja swojej przykładałam
złozony mały ręcznik na czoło i kazałam odchylac góry i pomogło. co sciekało do przodu to wsiąkało w recznik

O właśnie, my mieliśmy taką myjke co przykładała sobie panna do oczu. Generalnie rożne sposoby próbowaliśmy :P

Gość życzliwa kasiula
możesz kupić bo kosztuje grosze, ale u nas się nie sprawdziło pomógł mały ręczniczek, którym syn zasłaniał sobie buzię.

Gość lg-lg
u nas sie nie sprawdzilo bo mala jeszcze bardziej sie stresowala przy myciu i spłukiwaniu :Ow koncu nauczyla sie odchylac na maksa glowe do tyłu i jest spokój:) rondo poszlo w odstawke po 3 uzyciu...:) zmarnowana kasa-fakt niewielka, bo ok 20 zł, ale zawsze zmarnowana:)

Gość Mama Nasturcja
U nas takie rondo się nie sprawdziło założyliśmy raz i po chwili ściągnął. Dobrze że to parę groszy, ale wydatek niepotrzebny, po prostu odchylamy głowę do tyłu i nie ma problemu :-)

Gość Mama Nasturcja
tylko my mieliśmy rondo Canpola, za 16 zł kupiłam o ile kojarzę, ale to pewnie bez znaczenia jakby się miało sprawdzić to pewnie każde.

moje maluchy przyzwyczajalam do wody, pluskaly się same i kladly we wodzie, wtedy bylo lepiej, no i zawsze musi być maly ręcznik pod ręką do wycierania oczek

Rondo dla mnie to strata pieniędzy. Ponieważ i tak woda, piana dostawała się miedzy rondo główkę dziecka, a spłukiwaniu głowy szczególnie. Ja zalazłam fajniejsze rozwiązanie i bardzo się nawet maluszkowi podoba - mianowicie, specjalny kubek do spłukiwania głowy. Jest tak skonturowane, że jego jedna strona jest płaska wykończona gumą co pozwala się dobrze przykleić do czoła i kiedy spłukuje głowę cała woda leci do tyłu a przy okazji kubek można wykorzystać do zabawy przy kąpieli - link poniżej :) http://abakus-baby.pl/KUBEK-DO-MYCIA-GLOWY-p978.html