Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baracholka

gumki

Polecane posty

Gość baracholka

mam takie pytanie czy często wam pękaja gumki? i czy zaszłyscie po tym od razu w ciąże?

Gość dfghjfghjkfghjkl
zona spodnie upierze slub to mocno glamoryzowany z glupoty koniec wolnosci kobiety ktora nigdy swych tanentow juz nie rozwije tylko stanie sie darmowa sluzaca sprzataczka dziwka kucharka sekretarka-gratulacje http://www.youtube.com/watch?v=H7yTe2ch_Mw

Gość dfghjfghjkfghjkl
zona spodnie upierze slub to mocno glamoryzowany z glupoty koniec wolnosci kobiety ktora nigdy swych tanentow juz nie rozwije tylko stanie sie darmowa sluzaca sprzataczka dziwka kucharka sekretarka-gratulacje http://www.youtube.com/watch?v=H7yTe2ch_Mw

Gość hiperwentylacja
nigdy nam nie pękła mimo 6 lat używania prezerwatyw. Raz w ciągu tego czasu się zsuneła ale to tylko dlatego że parter nie przytrzymał jej przy wyjmowaniu penisa. mimo małego ryzyka zajścia w ciążę poszłam do lekarza po pigułkę 72 godz

Gość baracholka
wiem czytałam ten temat chciałam sie dowiedzieć czy wam to sie często zdarza mam już jedno dzieciątko i moge tylko gumek używać niechce innych środków ale boje sie że a nóż znów nam pęknie kiedyś pękła ale miałam tabsy a teraz nie ciekawa po prostu jestem czy dużo jest takich osób

Mi nie pękła ani razu. Myślę, że problem tkwi w prawidłowym zakładaniu i wadliwych towarach.

Gość strzałka :)
nigdy nie pękła, używamy tylko Durexów

Gość baracholka
no własnie nam chyba durex pękł..już nieiwem od czego to zależy byłam dobrze nawilżona może żle wkłada partner?

Gość strzałka :)
może miałaś po prostu pecha, nawet najlepszy towar może zdarzyć się wadliwy, niestety

Używaliśmy tylko durexów elite i podobnych i nigdy nam nie pękła anie zawiodła w inny sposób.

Gość baracholka
uppp

Gość niepekajaaa
jesli zle zalozysz gumke - nabierze sie troche powietrza to wtedy moze i peknac..proponuje raz przeczytac intrukcje obslugi..i moze juz wiecej pekac nie beda:D

dokładnie jak dobrze założona to nie pęknie no chyba że jakaś wada fabryczna nam nigdny nie pękła a używaliśmy przez 3 lata i teraz od pół roku znowu

Gość mireczkaa
nigdy nie pekla. uzywamy juz dwa lata.