Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psotna

Badanie wzroku w znieczuleniu ogólnym

Polecane posty

Hej mamusie, W środę wybieram się z moim rocznym synkiem do Białegostoku na badanie wzroku w znieczuleniu ogólnym. Może i wy byłyście ze swoimi dzieciaczkami na takim badaniu. Jak to wszystko wygląda... Słyszałam od lekarza, żeby się nie martwić i że nie jest to niebezpieczne. Mimo wszystko strasznie się martwię. No i jeszcze wyniki - to mnie przeraża. Co w sumie takie badanie nam wyjaśni i czego można się po nim dowiedzieć. Mamusie wypowiadajcie się :) Dziękuję i pozdrawiam

Gość lg-lg
a jaki jest powod takiego badania u Twojego dziecka?

Słabo wodzi wzrokiem mimo że ma rok. Zwraca uwagę na mocne wzory typu zebra. Miał badanie jak miał ok pół roku - dno oka i wyszło wszystko Ok, mogło się coś pogorszyć przez te pół roku :( No i ma stwierdzone MPD

Gość lg-lg
Psotna, a skąd jestes?

Gość lg-lg
aha, szkoda...bo na Sląsku mogłabym Ci polecic swietnego specjaliste:) Ale zdrowka zycze dla maluszka:)

a wiesz coś na temat tego badania. na dno oka jeździliśmy aż do rzeszowa do bardzo dobrej specjalistki więc na pewno zrobiła to dobrze :)

a wiesz coś na temat tego badania. na dno oka jeździliśmy aż do rzeszowa do bardzo dobrej specjalistki więc na pewno zrobiła to dobrze :)

Gość lg-lg
Pstona, polecam Ci pytac na forum gazeta.pl/edziecko na bank tam znajdziesz fachowa rade:) ja niestety Ci nie pomoge-znam jedynie dobrego specjaliste w tym zakresie:) wszystkiego dobrego dla Was:)

Gość gość
a gdzie na Śląsku?