Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam...

Ile byliście ze sobą gdy zaczęliście uprawiać seks?

Polecane posty

Gość tak pytam...

?

Gość bhtyu7
dzien:) jestesmy razem 2 lata

Gość Mężatka nr 287563491123
z moim mężem to była decyzja trafiona , bo jesteśmy razem do dziś a było to na pierwszej randce...

Gość karioka bez okka
Znaliśmy się 6 miesięcy, byliśmy parą od 3 tygodni. ;)

Gość różowa pomarańcza
nie byliśmy parą miał garbaty nos wiec słyszałam że tacy to są obdarzeni i go wyprubowałam - precietniak

Gość mireczkaa
dzień :) Jestesmy razem 9lat.

Gość barszcz
arkadiusz: twierdzac ze to kolejna agresja ze strony USA i swiat nie moze czuc sie bezpieczny, po stronie USA, staja kraje NATO. 11 kwietnia do konfiktu wlacza sie IZRAEL oraz kraje Nato min. WIELKA BRYTANIA, FRANCJA oraz NIEMCY oraz inne kraje czlonkowskie w tym POLSKA, WŁOCHY, HISZPANIA, RUMUNIA, BUŁGARIA, NORWEGIA, 12 kwietnia 2012 roku to konfiktu przylaczaja sie wojska piechoty morskiej ROSJI oraz CHIN zwarte oddzialy wydaja ostrzezenie USA I NATO ze maja zaprzestac atakow na IRAN, jednak USA twierdzi ze CHINY i ROSJA powinny sie wycofac, dochodzi do incydentow oraz ostrzalow jednostek amerykanskich oraz zostaje zatopiony Amerykanski lotniskowiec, po nerowym 12 kwietnia, dochodzi do rozmow pomiedzy USA, NATO, CHINAMI I ROSJA, Wladimir Putin i Przywodca Republiki Ludowej daja ultimatum Stana Zjednoczonym ze maja sie wycofac w ciagu tygodnia w przeciwnym razie grozi 3 Wojna Swiatowa, USA po tygodniu odrzuca propozycje i dalej bombarduje wraz z koalicjantami IRAN. 22 Kwietnia CHINY I ROSJA wypowiadaja wojne USA oraz kraja Nato, 23 kwietnia, nad Polskim niebem przelatuja 100 Rosyjskich oraz Bialoruskich mysliwcow bombardujac miedzy innymi Bialystok,Warszawe,Łodz oraz Lublin, 23 kwietnia, BIALORUS i jej wojska ladowe,bez wypowiedzenia wojny ostrzeliwuja polskie miasta(POLSKA jest zupelnie zaskoczona i nieprzygotowana, w kraju wybucha panika) LITWA, ŁOTWA, ESTONIA, nie pomagaja Polsce pozostaja neutralni.... ciag dalszy nastapi.

Gość f[pjbmrw[pbnhp
masakra:o ja poszlam po 2 mc i uwazalam ze za wczesnie:D

Gość maaaaaaaaaaaaaaa
miesiąc a jesteśmy razem 7 lat ;) ale z jednym uprawiałam seks na pierwszej randce, czego bardzo żałuję :o

Gość poznanski kwiat polny
rok..

chciałam zaznaczyć że ten jeden jedyny raz sprawił, żebyśmy teraz czekali na synka :D tacy byliśmy napaleni :classic_cool: ;)

Gość Franislllafa
Około 7 miesięcy od zostania parą... A znaliśmy się trochę wcześniej. Jesteśmy ze sobą już 5 lat, jeszcze nie mamy ślubu.

Gość tydzien odkad zostalismy para
jestesmy razem 6 lat,malzenstwem 4 lata.

Gość Halo,to ja...
Po 1,5 roku ❤️ Jesteśmy 18 lat po ślubie, a 20 lat w związku :D

Gość Gabryśka, bez motyla
4mies z pierwszym. W drugim zw: 2-3m-ce w 3 zw: tydzień i w ostatnim miesiąc Nie wyglada to dobrze jak teraz na to patrze... no ale co, takie fakty :)

Gość po 24 h mój pierwszy raz
pierwszy facet, zamieszkalismy razem po 3mcach, dzis 8 lat razem, 5 letnia córcia, planujemy ślub, tyle ze nie mamy jakiegoś parcia na to

Gość naz1982
Lubie patrzeć na moją żonkę z innymi facetami, podczas ich seksu i pieszczot. Zachęcam was do tego samego to jest mega podniecające a wrażenia podczas takiego seansu są niewyobrażalne. A tutaj moja żonka i jej paru kochanków aby rozkręcić ten temat. \ http://tnij.biz/aebs/

dziewczyny mówię Wam, uważajcie :D choc ja się meeega cieszę :)

Gość wesoła matoła
pół dnia ;) para od 14 lat po ślubie 11 :P

z pierwszym 9 miesiecy, z 2 gim znałam się rok,ale związek włąśnei zaczła się po seksie, czyli po roku, z 3 znałam się 9 lat i sex też tak jakby rozpoczął nasz "związek"

Gość dfghjfghjkfghjkl
otwieram puszke ryby i puszke zielonego groszku dodaje uszuszone czosnku polewam sosem ketchupowym zupelnie popierdolone to i to na maxa ja juz nie wiem no kurwa mac do cholery z tym!! ha ha ha http://www.youtube.com/watch?v=H7yTe2ch_Mw

Gość naz1982
Kilku przystojnych facetów i moja żona.Nie chodzi od razu o seks tylko miłe ,wspólnie spędzenie czasu - żart!. Ostre walenie mojej pani ,kilka batów na raz ,totalne zeszmacenie mojej nienasyconej żoneczki .Długo,namiętnie nie raz brutalnie ,z gadzetami typu obroża ,smycz,knebel.Wulgarne słówka,gang bang na łonie natury w hotelu ,saunie.... To pierwsze udało nam się zrealizować a ja to uwieczniłem na zdjęciach na naszej stronie internetowej. http://bisi.pl/pierwszyraz

Gość kasienka maleńka
3 miesiące:)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmm..
z pierwszym po 4 miesiącach - pierwszy raz z drugim po ok 2 tyg - jesteśmy parą 6 lat