Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia2323232323232323233

naprawdę jestem dziwna?

Polecane posty

mam 23 lata. i kompletnie mnie nie ciagnie do facetów w moim wieku .. do takich lalusiowatych chłopczyków np co pakują na siłowni i sie chwala markowymi ubraniami.. choc może są przystojni ,albo raczej ładni moje koleżanki za takimi szaleją a mnie się podobają faceci po 30-stce tacy męscy nawet jak maja jakiś tam brzuszek podrywają mnie tacy ,,lalusiowie" ale nie wyobrażam sobie sie np kochac z nimi bo sa jacys tacy mało mescy dla mnie przynajmniej mój facet też jest po 30-stce

czy to normalne ,ze mi sie tacy podobaja?

Gość sfmoafma
jesteś bardzo dziwna i ograniczona, ale tylko dlatego, że uważasz, że wszyscy młodzi faceci to lalusie pakujący na siłce. Ja znam wielu takich właśnie po 30stce :O

Gość hubertus1
czemu ci pakujacy na silce to lalusie?Ja robie to na powaznie nie wiesz ile to wymaga wysilku i wyrzeczen zeby osiagnac duza mase miesniowa do tego trenuje boks mam wage 120kg/180cm wzrostu i malo tluszczu

Gość ameliaaaaaaa
mnie tez sie tacy podobaja:P:P maja napewno wicej w glowie wieksze doswiadczenie i utzrymuja stabilosc,zreszta moj maz jest ode mnie starszy o 7 lat:P bardzo go kocham i nie zamienie na mlodszego:)

no ok napewno nie wszyscy pakujący na siłce ,ale ja chyba na takich trafiłam..

Gość ameliaaaaaaa
jak dla mnie wygladasz na takiego co ma moca gebe a w majtkach nie wiele:P:P:P chyba ze pokzazesz:):)