Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FREEDOM FOR INTERNET

Ustawa ACTA

Polecane posty

Gość o co kamann?
szczerze mówiąc to się kupy dupy nie trzyma:O

Gość say no to ACTA
jest tu jeszcze ktoś??

Gość W żałobie
Za 6 dni oficjalnie zginie polski internet i będziemy mogli napisać tylko " pamiętamy"

Mam nadzieję, że internet jaki znamy nie będzie odległym wspomnieniem opowiadanym wnukom.

Gość Cowboy_Internetu
Bardzo lubię serial How I Met Your Mother ale teraz zamknęli megavideo i już go sobie nie obejrzę. Zapomnijcie też o obejrzeniu jakiegokolwiek filmu kinowego na internecie. Czy teraz ACTA jest wam obojętne? A to dopiero początek...

Cowboy_Internetu - Ja też jestem fanem HIMYM! That's awesome, bro. High Five!

Szczerze mówiąc, myślałem, że to oczywisty fakt.

Gość Fantastyczna
Ale czy można coś zrobić żeby zapobiec temu podpisaniu ustawy?

Gość LOLOWO
ODKOP MADAFAKAS

Gość Infi
ACTA to godzenie w wolność internetu i jego użytkowników. Jest to wpychanie kija w mrowisko, gdyż internet jest potężną siłą propagandową. Pamiętajcie jednak, że napędzanie paniką całej machiny nie ma większego sensu. Najpierw należy dokładnie zapoznać się czym jest ta ACTA. Warto poczytać na ten temat jak również dopisywać się do różnych petycji: Kilka z nich znajdziecie zebranych tutaj: http://scientia-incognita.blogspot.com/2012/0...na-acta.html zapraszam do komentowania pozdrawiam

Gość schism
a prawda toto,ze dostawcy internetowi beda tez facebooka blokować? porażka..;/ a rodizmy denny rząd zamiast sie konkretnymi problemami zajmować to ich ACTA ekscytuje. dno.

Gość ptasiek nastroszony
nie siej demagogii w obronie internetowych przestepcow pospolitych złodziei dóbr intelektualnych dorabiasz ideologie i siejesz demagogiczne wizje , prawda jest takja ze internet oprocz zalet niesie tez zagrozenia terroryzmem , faszyzmem i antysemityzmem. i dobrze ze to ktos chce ukrocic.

Gość a psik
napisałam kilka maili do europosłów nie licze na niczyją odpowiedz, ale... moze choc zanim podpisza cos, to zerknął co podpisuja

Prawda jest taka, że nie posiadasz dostatecznej wiedzy na temat, jedynie zaprezentowałeś swój marny poziom intelektualny, mały zasób słownictwa, powszechnie znane fakty i przesadne używanie hiperboli, nie wspominając o śmiesznej hipotezie względem zagrożeń internetu.

Gość ptasiek nastroszony
masz racje, jestem gejolesbem lubujacym sie w niedzwiedziach rozrywajacych moje zwieracze :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
a ty jakies konkrety przedstawiasz chociaz trybisz o co chodzi i jak sprawic by cofneli to? czy tylko skamlasz jak wiekszosc choloty , ze odbiora ci mozliwosc ogladania i sciagania plikow na gape czyli kradziezy.

Gość ptasiek nastroszony
gdyby te wasze biedoto wypierdy ktokolwiek bral na serio wlacznie z waszymi wychrzakanymi petycjami to byscie siedzieli w pierdlach za niezaplacone grzywny. a panstwo wogole nie mialoby zadluzenia

zaczelo sie.od.megaupload skonczy na innych nawiązując do sopa z nieoficjalnych zrodel nastepne ma byc filesonic ktore niby same sie ma wycofac,z racji ogromnej.popularnosci uploadu pirackich plikow jak i downloadu. Co wazne w polsce moga.skonczyc.takie.serwisy jak chomikuj.wrzuta itp

Nie zamierzam odpowiadać, ponieważ nie widzę sensu dyskusji z tobą(celowy zabieg) ale muszę przyznać, że imponuje twoja nieznajomość sceny politycznej, a szczególnie rynsztokowe i potoczne wyrażenia.

fredom swietna mysl z.tym tematem.chcialbym bys.odniosl.sie.do.mojego poprzedniego postu jakie strony moga.zniknac. jakies wnioski przypiszczenia