Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejsksiaoaola

mam starsznie słaba kondycje fizyczną

Polecane posty

Gość ejsksiaoaola

witajcie, jak w temacie,mam 25 lat-nie uprawiam zadnych sportów-narty-ale nawet wtedy nie jezdze tylko czesciej biesiaduję w knajpkach przy stokach ;-) jestem szczupla, jednak spokoju nie daje mi kondycja moge brzucha-postanowiłam wziąć się w garść i do wakacja miec super płaski i twardy brzuch,nie jest gruby,ale miękki ...tak więc wczoraj zaczęłam robić na ławeczce brzuszki-przeraziłam się bo strasznie się zmęczyłam,a zrobiłam ich zaledwie 50 , z przerwami i ogromnym trudem :p a dzisiaj obudziłam się z ogromyn bólem brzucha, zakwasy są tak uciążliwe,że naszet kaszel mnie starsznie boli, nie mogę się schylać ,przekręcac itd. jestem przerazona takim stanem, bo nie sądziłam,że aż tak rozleniwil się mój organizm..pomocy jeśli jest ktos, kto zna się na ćwiczeniach dla amatorów-doradzcie

Gość lopae
sporo możesz znaleźć na www.animus24.pl

Gość Don Óskaro
jak siedzisz w knajpkach to polacz przyjemne z pozytecznym, pracuj w knajpce jako striptizerka bedziesz miala ruch

Gość jack ill
spokojnie i sytematycznie nie ma sensu się przeciążać jest jeszcze jedna sprawa: pracując intensywnie nad jednymi mięśniami (w Twoim przypadku m. brzucha), osłabiasz mięsnie "przeciwstawne" (m. grzbietu), więc warto byłoby profilaktycznie poświęcić troche czasu na wzmocnienie m. grzbietu

Gość ejsksiaoaola
wiedziałam,że moge liczyć na obiektywne rady :P jeden mi wysyła stronkę zakładu pogrzebowego a drugi proponuje,żebym została striptizerką....hmmm ani jedna ,ani druga alternatywa mi nie odpowiada, raczej wolałabym się dowiedzieć jakie ćwiczenia mogę stosowac tak aby nie forsować organizmu i zwiekszać wysiłek stopniowo...ale dzięki za wszytskie uwagi :P

Gość kr opka la
polecam pozycję na jeźdźca

Gość ejsksiaoaola
jack ill no własnie myslałam,że jak zacznę od 50 to właśnie nie przeforsuje organizmu:P czyli mam zaczynać od 1 brzuszka dziennie?;-) a jakie są ćwiczenia na plecy-bo masz rację,trzeba zachować równowagę

Gość ejsksiaoaola
dzięki. możecie wracać do garów 🖐️

Gość ejsksiaoaola
ktos sie podszywa-te mądrzejsze wypowiedzi są moje :P hehehhe czyli wszytskie oprócz garów ;p

Gość ejsksiaoaola
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość jack ill
poszukaj w sieci są różne ćwiczenia na brzuch jak i grzbiet może jakieś inne bardziej będą Ci odpowiadać Może zacznij od ćwiczeń izotonicznych są bardzo proste polegają na napięciu danej partii mięsni, utrzymaniu napięcia przez kilka sekund i rozluźnieniu i tak kilka, badź więcej razy 1 dziennie to chyba przesada, ale już mniej więcej wiesz w jakiej jesteś formie trochę obniż poprzeczkę, a później stopniowo zwiększaj obciążenie

Gość na powaźnie
wejdź na youtuba i tam w wyszukiwarce wpisz namaksa.pl. Z tego co się wyświetli wybierz filmy z p. Martą. Są super.

Gość ejsksiaoaola
aha i nie uprawiam seksu, bo jestem jeszcze panną :)

Gość hehehehe32
panny nie uprawiaja sexu? dobre! a tak do rzeczy to zaczelas te cwiczenia chyba zbyt ostro. zacznij od kilku cwiczen i codziennie zwiekszaj.

Gość sfdsfdgfgfhgj
nic nie rozumiem z tego belkotu

Gość Małgośka288
Jak masz aż tak strasznie słabą kondycję to najlepiej byłoby zacząć od jakichś drobnych ćwiczeń, albo ćwiczeń pod okiem profesjonalistów. Ja ze swojej strony polecam Ci modny teraz trening 36minutowy. Ćwiczysz na takich specjalnych maszynach, które kontrolują wszystkie parametry i dobierają Ci indywidualny trening. Jeżeli jesteś z okolic Warszawy to polecam Ci Łomianki – na Warszawskiej 55 już niedługo otwiera się klub z treningiem 36minut 

Gość gość
mam na imie reklama,rusz dupę i tyle

Gość gość
na kondycje w wieku średnim pracuje sie w dzieciństwie i młodości, potem odcina sie kupony, podobnie jak z rozwojem inteligencji, elokwencją, oczytaniem.