Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenaaaaaaa

Czy to jest normalne.?

Polecane posty

Gość marlenaaaaaaa

Mam 19 lat i bardzo chciałabym mieć dziecko za rok czyli jak skończę szkołę... Myślę o tym praktycznie 24 na dobe, a chyba rzadko która dziewczyna planuje dziecko już w tak młodym wieku ;] nie wiem dlaczego się tak dzieje ale czuję że już jestem gotowa na bycie mamą.. chcę się poświęcić w całości mojemu dziecku i wychować je jak najlepiej będę potrafiła.. ;)

Gość 9999999j
musze cie zmartwic, z wibratorem nie bedziesz miala dziecka

Gość samotnaaaaaa
poszukaj pracy jako niania to ci po jakims czsie przejdzie jaki to obowiaze itd

Gość marlenaaaaaaa
jak zawsze tutaj muszą się znależć chamskie wypowiedzi ;/ żałosne to jest... wiem jaki to obowiązek, bo mam siostrę w wieku 4 lat, i apropos 1 wpisu mam chłopaka od 4 lat ;P

Gość jestem zdziwiona
a ze zapytam jaki byt zapewnisz dziecku tylko cyt. po skonczeniu szkoly ??? o ile zdazysz ja skonczyc .Dziecko to nie tylko obowiazek ale i niestety ciagle wydatki .zycze jak najlepiej ale przemysl sobie kazdy punkt zaczynajac od ciazy ;finansowo itd a nie tylko ze bobasek to tak fajnie wyglada jak spi ;-) Pozdrawiam i zycze szcescia

Gość 0FFERMAS
masz siostre w wieku 4 lat ? to Twoi rodzice jeszcze sie bzykają?

Gość marlenaaaaaaa
Mój chłopak dobrze zarabia około 6 tyś miesięcznie, mamy wspólne mieszkanie 3 pokojowe + ogromną ilość ubranek i zabawek po mojej siostrze ;) tak że jeśli chodzi o to jaki byt zapewnię dziecku to myślę że całkiem niezły i naprawdę wiem co to znaczy obowiązek..

Gość marlenaaaaaaa
OFFERMAS - to takie dziwne i niespotykane dla ciebie że mam 15 lat młodszą siostrę.? ;D no straszne poprostu wiesz

Gość marlenaaaaaaa
OFFERMAS - to takie dziwne i niespotykane dla ciebie że mam 15 lat młodszą siostrę.? ;D no straszne poprostu wiesz

Gość hsderwyrwa
Skoro jestescie bogaci....chcesz dziecka,Twoja facet pewnie tez chce to koncz szkole i rodz:D Tylko nie zostan KURA DOMOWA:P

To raczej normalne, instynkt macierzyński to u każdej kobiety zupełnie indywidualna sprawa. Ja np. sobie nie wyobrażam urodzić przed 30. Jeśli jesteś w stanie zrezygnować z życia tylko dla siebie i brania odpowiedzialności tylko za siebie, to czemu nie. Tylko z facetem pogadaj, on nie musi być aż takim entuzjastą posiadania potomstwa.

Gość marlenaaaaaaa
Już rozmawialiśmy on by tego bardzo chciał ;] jest ode mnie starszy o 5 lat więc to nie żaden szczeniak i myśli poważnie

Ktoś musi zadbać o dodatni przyrost naturalny w PL :) jestem od Ciebie starsza, ale na razie NIE dla męża i dzieci.

Gość marlenaaaaaaa
Swiezalatte - ile masz lat.? Ja zaznaczam że chce mieć dziecko za rok a więc w wieku 20 lat ;)

Gość marlenaaaaaaa
ja też o ślubie jeszcze nie myśle, najwyżej cywilny jak coś :]